ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2017 | 16:11

Νιώθω ντροπή

Έγιναν πολλά από τον Γενάρη και μετά. Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Αρχές Φεβρουαρίου προσλήφθηκε για μια θέση στο τμήμα μάρκετιγνκ μια κοπέλα 5 χρόνια μικρότερη μου. Να πω ότι είμαι 29 και είμαι παντρεμένος. Έχω και ένα κοριτσάκι 2 χρονών. Κάθε δευτέρα κάνουμε συνεδρίαση και μαζευόμαστε όλο το τμήμα σε μια μεγάλη αίθουσα και έτσι έρχεται και αυτή η κοπέλα. Γνώρισα λοιπόν αυτήν την κοπέλα και την ερωτεύτηκα πολύ. Πριν ένα μήνα ήρθε από το γραφείο μου για κάτι χαρτιά και με κοιτούσε στα μάτια. Δεν μπορούσα να την κοιτάξω στα μάτια. Όσο την κοιτούσα άλλο τόσο την ερωτευόμουν. Τέλος πάντων η ώρα είχε περάσει και μείναμε εμείς οι δυο σε μια ολόκληρη εταιρία να κοιτάμε αναλύσεις και ισολογισμούς. Κάποια στιγμή η κουβέντα από τα διαγράμματα και τις αναλύσεις πήγε στα προσωπικά και έτσι της είπα ότι είμαι παντρεμένος και ότι έχω ένα κοριτσάκι. Δεν το περίμενε αυτό και μετά μου είπε ότι είναι ερωτευμένη και τι θα γίνει με εμάς του δυο. Κι εγώ ήμουν ερωτευμένος μαζί της και της το είπα. Φιληθήκαμε παθιασμένα και καταλήξαμε σπίτι της. Στην γυναίκα μου είπα ψέμματα για εκείνο το βράδυ ότι κοιμήθηκα σε έναν συνάδελφο μου γιατί είχαμε πολύ δουλειά. Έφυγα από το σπίτι της κοπέλας το πρωί κατά τις 6 και έκανα βόλτες με το αμάξι. Δεν με χωρούσε ο τόπος. Κάπνισα 2 πακετά μέσα σε 2 ώρες εγώ που δεν είχα καπνίσει ποτέ μου. Μετά από ώρες πήγα στην δουλειά σε μαύρο χάλι. Την ίδια μέρα ήρθε πάλι από το γραφείο μου και μου είπε αν μετάνιωσα και τέτοια. Ναι είχα μετανιώσει γιατί η γυναίκα μου ποτέ δεν μου έδωσε αφορμή να κάνω κάτι τέτοιο. Ζήτησα μετάθεση από την δουλειά μου και να με στείλουν σε άλλο κατάστημα στην πόλη. Δεν μπορώ να κοιτάξω την γυναίκα μου στα μάτια. Πριν μια βδομάδα της μίλησα. Μου είπε ότι το κατάλαβε. Τι σου είναι το γυναικείο ένστικτο. Της ζήτησα να χωρίσουμε. Δεν θέλω να τρέξουμε ούτε στα δικαστήρια ούτε τίποτα. Το παιδί θέλω να μεγαλώσει με την μάνα του. Διατροφή θα της δώσω εννοείτε αλλά την κόρη μου θέλω να την βλέπω όποτε θέλω. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έγινε από το πουθενά. Όλα πήγαιναν τόσο καλά. Θα έπαιρνα και προαγωγή γιατί πήγαν καλά τα πράγματα στην εταιρία σε μια συνάντηση που είχαμε. Ο κόρη μου θα πήγαινε σε καλύτερο παιδικό σταθμό. Θα νοικιάζαμε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Δεν κατηγορώ εννοείτε την κοπέλα και μπράβο της που δεν ανακατεύτηκε η στάση της ήταν υποδειγματική. Αλλά έτσι όπως τα έκανα δεν υπάρχει γυρισμός. Αλλά ρε παιδιά ερωτεύτηκα. Πιστεύω έχετε νιώσει όλοι σας πως είναι. Αυτά είχα να πω.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ρε φίλε συγγνώμη... Αλλά με τον παραμικρό ενθουσιασμο-ερωτα διαλύεις ολόκληρη οικογένεια; Κι αν μετά από ένα εξάμηνο δεν κάτσει η σχέση και χωρίσετε και με αυτήν; Τι θα κάνεις; Θα γυρίσεις κλαμενος πισω στη γυναίκα σου; ΛΟΓΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΑ! ΛΟΓΙΚΗ! Καλα και τα έντονα συναισθήματα δε λέω, αλλά πάνω από όλα ΛΟΓΙΚΗ. Με τη "συναισθηματική λογικη" μονο καταστροφές βλεπουμε. Κρίμα το παιδί σου. Θα περάσει επώδυνες δεκαετιες μέχρι να καταλάβει γιατί ο μπαμπάς χώρισε τη μαμά.
Δύσκολη η περίπτωση του να ερωτευθείς άλλη, ειδικά όταν είσαι παντρεμένος. Αλλά στη θέση σου δεν θα κατέστρεφα την οικογένεια μου για μια άλλη. Θέλεις από σεβασμό στη γυναίκα και το παιδί μου, θέλεις από αντίδραση στις απορρίψεις που ίσως να έχω φάει κατά καιρούς, θα προσπαθούσα να αντισταθώ όσο μεγάλος κι αν ήταν ο πειρασμός.
Kαμμία γυναίκα στις πρώτες μέρες γνωριμίας με νέο συνάδελφο δεν ρισκάρει να πει όταν πρωτοβρεθούν μόνοι "Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Τι θα κάνουμε γι'αυτό;"Αυτά είναι αντρικές ατάκες. Πέσιμο πλαγίως με άλλες κινήσεις ναι. Αλλά αποκλείεται έτσι! Αυτό είναι που δεν κολλάει.
Αποφασισες για όλους και επέλεξες το πιο βαρύ τίμημα. Οταν υπάρχουν παιδιά δεν ειναι η μονη λύση αυτή που επέλεξες. . Παλεψτε το. Μπορεί τωρα να σας μοιαζει πολυ δυσκολο αλλα δεν ειναι ακατόρθωτο. Χρειαζεται θέληση και υπομονη αλλα γιατι να μην το προσπαθησετε; Φοβαμαι να γράψω κατι παραπάνω. Δεν θελω να παρεξηγηθώ. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρετε την καλυτερη απόφαση για όλους.
Σου βγάζω το καπέλο που φέρθηκες έντιμα μετά από αυτή την "στιγμή αδυναμίας", τα είπες όλα στη γυναίκα σου, ξεκαθάρισες την κατάσταση στην οποία μπλέχτηκες και δεν ήσουν κι εσύ ένας από την τραγική πλειοψηφία του στυλ "έχω και το γυναικάκι μου, έχω και το γκομενάκι μου"."Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έγινε από το πουθενά. Όλα πήγαιναν τόσο καλά." Όχι, καλέ μου, δεν πήγαιναν ΟΛΑ καλά. Προφανώς μετά την δημιουργία της δικής σου οικογένειας είχες φτιάξει ένα συγκεκριμένο πλάνο ζωής, παροντικό και μελλοντικό, που προσπαθούσες να ακολουθήσεις πιστά, αλλά κάτι μέσα σε αυτό έλειπε. Κάτι που ασυναίσθητα στο συμπλήρωσε η άλλη κοπέλα που γνώρισες. Δε μας αναφέρεις τίποτα για τη σχέση σου με τη γυναίκα σου και τα αισθήματά σου γι' αυτήν, οπότε προσωπικά εντοπίζω αυτό το "κάτι" που σου έλειπε ακριβώς στη σχέση με τη γυναίκα σου - δε νομίζω πως κάποιος βρισκόμενος σε μια τόσο σοβαρή σχέση ξαφνικά του τυχαίνει, έτσι απλά χωρίς λόγο, να ερωτευτεί τρελά ένα άλλο πρόσωπο από το πουθενά, πάντα υποβόσκει μια αφορμή.Όπως και να 'χει, έκανες την επιλογή σου, θα επωμιστείς τις όποιες συνέπειες, αλλά τουλάχιστον ξεκαθάρισες τα πράγματα ντόμπρα κι ειλικρινά.
Έκανες αυτό που σου βγήκε εκείνη την ώρα, ''διέλυσες'' την οικογένειά σου, πληρώνεις το τίμημα γενικότερα, προχωράς παρακάτω. Ό,τι και να σου πω θα ακουσθεί σκληρό και εγώ ως μετά Χριστόν προφήτης.
Scroll to top icon