ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2017 | 16:20

Σχετικά μικρή, σχετικά μεγάλη

Μόλις έκλεισα τα 26, προσπαθώ με το ζόρι να τελειώσω τη σχολή μου για να ξαναπιάσω μια δουλίτσα 8ωρη, κι όχι δύο μεροκάματα τη βδομάδα. Παράτησα τη μουσική για να αφοσιωθώ στη σχολή. Έχω ακόμα δικαίωμα να ονειρεύομαι όπως στα 17; Προλαβαίνω να πιάσω τη ζωή μου απο κει που την άφησα; Προλαβαίνω να ερωτευθώ; να ξαναζήσω εμπειρίες που φαντάζουν πρωτόγνωρες κάθε φορά; να ταξιδέψω; να γίνω μουσικός; Με πλακώνει καθημερινά ο ρεαλισμός κι εκεί που σηκώνομαι με νέες δυνάμεις, δε θέλω πολύ για να ξαναπέσω στον αρνητισμό.
3
 
 
 
 
σχόλια
Θέτεις πολλά ερωτήματα ταυτόχρονα και καταιγιστικά. Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (παράλληλη εργασία) που στα 26 σου είσαι ακόμα φοιτήτρια, τότε κάτι κάνεις λάθος. Ψάξτο. Πάρε σε μια πρώτη φάση το πτυχίο σου και μετά ασχολείσαι με ότι άλλο επιθυμείς. Συγκεντρώσου σε πρώτη φάση στον στόχο σου.
Καλε 26 εισαι,οχι 106! Φυσικα και προλαβαινεις να κανεις ο,τι θες. Αλλα μεσα στα ονειρα,καλα ειναι να υπαρχει και ο ρεαλισμος. Οτι δηλαδη για να ταξιδεψεις,να γινεις μουσικος(που ισως-στην αρχη εστω-σου δινει 2 μεροκαματα),χρειαζεσαι ενα budget και ετσι θα μπορεις να πατας στα ποδια σου και να μη λογοδοτεις για τις επιλογες σου. Αλλα μια φιλικη συμβουλη,μη παρατησεις τη σχολη σου. Ολα τα εφοδια ειναι χρησιμα,δε ξερειςβποτε τι πορτες ανοιγονται. Δεςτα θετικα και προχωρα!
Scroll to top icon