ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2017 | 19:28

Γυναικεία ομορφιά....

Οι γυναίκες, φοράνε κορσέ για να φαίνονται πιο αδύνατες, φοράνε σουτιέν με ενίσχυση για να έχουν πιο πλούσιο στήθος ή ακόμα ζωγραφίζουν γωνίες στο στήθος για να φαίνεται πλουσιότερο, βάζουν εξτένσιονς και τρέσες για να έχουν μακριά μαλλιά, βάφουν τα μαλλιά τους στο ξανθό-καημό το έχουν σαν μεσογειακός λαός που είμαστε- και πολλές το καίνε το μαλλί τους ή σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα, μερικές φοράνε ακόμα και χρωματιστούς φακούς επαφής, βάζουν τόνους μέικαπ-κονσίλερ-φοντέσιον-μπρόνζερ και οτιδήποτε άλλο για να κάνουν γωνίες προσώπου και ας μην έχουν κάποιο πρόβλημα στο δέρμα πχ ακμή που θέλουν να καλύψουν, μεγαλωνουνε τα χείλη τους και τα μάτια τους επίσης με το μακιγιάζ, φοράνε ψεύτικες βλεφαρίδες για να έχουν ακαταμάχητο και έντονο βλέμμα, και φυσικά και τα 15ποντα επειδή αν είσαι 1,60 με το παπούτσι θα φτάσεις στο 1,75 και θα παραμείνεις εκεί χωρίς να κοντύνεις! Μπορεί αν είναι και άλλα, αλλά δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό.Τελικά όλα αυτά τα κάνουν για να προσελκύσουν περισσότερους άνδρες ή για να συγκριθούν με τις υπόλοιπες γυναίκες;Και κάτι πολύ σημαντικό, αν κάποια κοπέλα κάνει όλες αυτές τις περιποιήσεις και γνωρίσει κάποιον άνδρα δεν θα έχει άγχος και ανασφάλεια όταν πλέον μείνει χωρίς μακιγιάζ και ρούχα; Ο άνδρας που την πλησίασε, δεν το έκανε επειδή πρωτίστως τον τράβηξε σε αυτήν η εικόνα της; Όταν δει μια άλλη κοπέλα, τι θα συμβεί τότε; Απορία το έχω:πως θα έχει αυτή η κοπέλα την ακαταμάχητη αυτοπεποίθησή της όταν βγάλει ρούχα και μακιγιάζ;;;Ενώ με τους άνδρες, μια χαρά! Δεν θα δεις κάποιον άλλον άνδρα όταν έρθει η ώρα να βγουν τα ρούχα.. Δεν ξέρω αν θα δεις άλλον άνδρα, αν ξυριστεί!
11
 
 
 
 
σχόλια
Καλά όλα και συμφωνώ πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες που κυκλοφορούν με ένα κάρο ψευτιές πάνω τους, αλλά έχω ένσταση σε σχέση με την υποτιθέμενη "κοροϊδία". Είναι δυνατόν να βλέπεις έναν άνθρωπο μπροστά σου σαν ασβεστωμένο σκιάχτρο με μάτια-λέιζερ και μαλλί που φαίνεται σαν σκούπα χειρός, νυχι 5 μέτρα και βλεφαρίδα 8πλάσια ενός κανονικού ανθρώπου, και να μην πηγαίνει ο νους σου ότι μάλλον το πρωί θα ξυπνήσεις αγκαλιά με κάτι άλλο; Που δεν θα είναι απαραίτητα "τέρας" αλλά δεν θα είναι "αυτό που νομίζεις"; Τι θέλετε να μας πείτε τώρα, ότι δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε την φυσική ομορφιά από την τεχνητή; Ότι το πρόβλημά σας είναι ότι η κοντή φοράει γόβα και κοροϊδεύει τον κόσμο ότι είναι ψηλή; Τυφλός είσαι για να δεις τι παπουτσάκι φοράει αν σε καίνε τόσο τα εκατοστά της; Νομίζω ότι αντί να επιτίθεστε στις όποιες γυναίκες επιλέγουν να βγαίνουν έξω με μάσκα, αποκτήστε την εμπειρία να την πέφτετε στο αληθινό και όχι στο ψεύτικο. Το ψεύτικο κάνει κρα και όσο το επιλέγετε τόσο τονώνετε την πεποίθηση ότι τελικά αυτό σας αρέσει και ξεπηδούν και άλλες ορδές νεανίδων που θα τρέχουν να αγοράσουν ψεύτικη βλεφαρίδα και ξανθιά τρέσα.
Μου έχει συμβεί το πρωί να έχω δει μία τελείως διαφορετική εικόνα από τη ''βραδινή'', σε δύο περιπτώσεις ήταν πραγματικά ακραία η διαφορά. Από ένα σημείο και μετά έχω μάθει να ''κρίνω'' την ομορφιά μίας γυναίκας συνεκτιμώντας το πόσο ''προσθέτουν'' επάνω της τεχνητά στοιχεία τα οποία είναι εμφανή. Κατ' εμέ το πρόβλημα δεν είναι στο να ''φτιάχνεται'' (παντοιοτρόπως) μία γυναίκα, αλλά στο γεγονός ότι κάποια στιγμή πείθεται ενδόμυχα ότι η''φτιαγμένη'' εικόνα της αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα για την ίδια, και πάνω σε αυτή την επίπλαστη εικόνα να αντιμετωπίζει τους άλλους γύρω της.
Scroll to top icon