ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2017 | 21:25

Τι θα κανω

Σημερα για πασχα πηγα στους συγγενεις μου για φαγητο εκει γνωρισα τον αδερφο του αρραβωνιαστηκου της ξαδερφης μου και μου αρεσε πολυ! Θελω να κανω κινηση και να του πω εγω να παμε για καφε να γνωριστουμε καλητερα . ολοι την ωρα με κοιταζε και οταν εφυγα μου ειπε τα ξαναλεμε κουκλα μου.. Ο τροπος του και ολο αυτο που εβγαινε με τραβηξε σε εκεινων. Εχω σχεση ομως και αυτος χωρισε προσφατα ενω ειχε σχεση για 7 χρονια.. Θελω να βγω μαζι του πολυ δεν ξερω γτ τοσο πολυ ενω εχω σχεση ισως φταιει η ζηλια και η πιεση του αγοριου μου! Εσεις τι λετε να βγω να κανω κινηση ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα με χαλαει να με αποκαλουν κουκλα μου ανθρωποι που δε με ξερουν.Καλα που δεν καλεσαν στο Πασχαλινο τραπεζι και το μπαντζανακη του ξαδερφου του αρραβωνιαστικου της ξαδερφης σου.Εγω μπορει να ειμαι περιεργη αλλα σε αυτες τις γιορτες θελω να μαζευονται μονο κοντινοι δικοι μου συγγενοις.Δε νιωθω ανετα να τρωω στο ιδιο τραπεζι με αγνωστους.
Ίσως φταίει η πίεση και η ζήλια του αγοριού σου ; ;; σοβαρά τώρα ; Όχι κοπελαρα μου, αν βγεις μαζί του ενώ έχεις σχέση εσυ θα φταις . Αν δεν αντέχεις το αγόρι σου γιατί σε πιέζει χώρισε τον .
Scroll to top icon