ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2017 | 09:45

Ποτέ θα / γιατί δεν κανετε δεύτερο παιδί;

Αχ ποσό με έχει κουράσει αυτή η ερώτηση.Πριν είχαμε το γιατί δεν παντρεύεστε / ποτέ θα χορέψουμε και το γιατί βρε δεν κάνετε κανένα παιδί άντε επιτέλους!;!Τώρα βρήκαμε άλλη ερώτηση ξανά και ξανά.Από ξένο άνθρωπο δεν με ενοχλεί καθόλου! Αλλά από ανθρώπους της οικογένειας και του κύκλου μας με τους οποίους το έχουμε συζητήσει κιόλας (!) ξανά και ξανά απλώνοντας όλα τα επιχειρήματα μας γιατι σ'αυτη τη φάση της ζωής μας δεν το σκεφτόμαστε επιμένουν να κάνουν αυτή την ερώτηση!! Γιατί;;; δηλαδή τι πρέπει να απαντήσω εγώ τώρα στη κουμπαρά / νύφη / κουνιάδα που υποτίθεται είναι δικοί μας άνθρωποι, ξέρουν την άποψη μας, δείχνουν ακόμη και κατανόηση αλλά παθαίνουν αμνησία και αρχίζουν τις ίδιες κατινίστικες συμπεριφορές!Και δεν τους λέμε δε θελουμε άλλο παιδί για να πεις ότι προσπαθούν να μας πείσουν, αλλά έχουμε δέκα λόγους που το αφήσαμε για το μέλλον. Με κουράσατε ρε κοιτάτε λίγο τη δίκη σας πορεία! Δεν έχετε θέματα συζήτησης πια;;!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Όταν σε ρωτάνε τέτοια πράγματα θα στρέφεις το κεφάλι στον ουρανό, θα σταυροκοπιέσαι πολύ θεατρικά, με πάθος, και θα λες πεντε-έξι φορές "Όποτε το θελήσει ο Θεός, μόνο αυτός ξέρει". Λειτουργεί πάντα, το βουλώνουν όλοι και προχωράνε στο σχολιασμό του συμπέθερου που θέλει να πάρει δάνειο σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.
Scroll to top icon