ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2017 | 21:46

Γιατι μου το λεει αυτο;;;

Γνωριστηκαμε σε κοινη παρεα, μου ζητουσε να βγουμε οι δυο μας κ δεχτηκα γιατι μου αρεσε. Απ την πρωτη κιολας συναντηση, με ρωτησε ποια ηταν η μεγαλυτερη μου σχεση κ του ειπα 5 χρονια. Ξερει πως μεναμε μαζι κ πως δεν εχουμε καμια επαφη πλεον. Με διεκδικησε αρκετα κ μου λεει συνεχως πως διαφερω απ τις αλλες. Ειμαστε μαζι 6 μηνες κ μ εχει γνωρισει στους γονεις του. Στις αρχες, οταν του ελεγα πως τον αγαπω, μου ελεγε: τα ιδια ελεγες κ στον πρωην σου; εχει γινει αρκετες φορες αυτο. Χθες που ημασταν μαζι, του ειπα τι αισθανομαι γι αυτον κ αρχισε παλι τα ιδια. Με ξενερωσε... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο. Γιατι να χαλαει τις στιγμες μας χωρις λογο? Νιωθω οτι δεν με πιστευει. Θα ηθελα πραγματικα ν ακουσω την γνωμη σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγω στην θέση σου σιγουρα δεν θα του έλεγα σ αγαπω. Επίσης, στην θεση του, δεν θα προτιμούσα να ακούσω κάτι τετοιο.Μην ενθουσιάζεσαι τοσο πολυ, μου φαίνεται οτι τον φρικάρει, οπως όλους άλλωστε. Έτσι το βλέπουν. Αυτη ειναι η δικια τους πλευρα.
Scroll to top icon