ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2017 | 12:47

Ο καθένας με τον καημούλη του...

Μιλάω με κάποιον λίγο καιρό και λέμε να βρεθούμε. Απόψε θα ανταλλάξουμε φωτογραφίες. Να του στειλω την τελεια selfie που έχω βγάλει; Ειναι πολύ καλλιτεχνική, με ωραίο φωτισμό αλλά παρότι δεν έχει υποστεί επεξεργασία, απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Να τη στείλω ή θα είναι κοροϊδία;
9
 
 
 
 
σχόλια
Δες πρώτα δική του κι αν σου αρέσει στείλε μια καλή που να ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα.Προσωπικά θα ξενέρωνα αν έβλεπα από κοντά κάποιον που θα ήταν πολύ χειρότερος απ'ό,τι θα μου είχε παρουσιαστεί.
Βγείτε δίχως να έχετε ανταλλάξει φωτο. Η αγωνία κατά την προσμονή και η 1η αντίδραση καθώς θα βλέπει ο ένας τον άλλο είναι ... ανεκτίμητες!
Άστον να σου στείλει αυτός πρώτα τη δική του. Αν σου αρέσει, δείξτου την καλή φώτο. Αν όχι δείξτου μια με αξύριστα πόδια. Εγγυημένο αποτέλεσμα!
Scroll to top icon