ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2017 | 14:30

Θελω να μου απαντησετε με σοβαρα επιχειρηματα στην εξης ερωτηση:

Γιατι μια κοπελα που πηγαινει με πολλους αντρες θεωρειται ευκολη κ γενικα την χαρακτηριζουν με αρνητικα επιθετα, ενω ενας αντρας που κανει το ιδιο χαρακτηριζεται μαγκας κ γενικα ολοι τον παραδεχονται? Γιατι ενας αντρας εχει το δικαιωμα να κανει οσο σεξ θελει κ με οσες θελει, ενω η γυναικα θα κακοχαρακτηριστει, αν γουσταρει να πηδιεται καθε μερα με τον εναν κ με τον αλλον ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι σαν κοινωνια θελουμε να δειχνουμε οτι ειμαστε προοδευτικοι και ανοιχτομυαλοι, αλλα στην πραγματικοτητα κατακρινουμε οτι διαφορετικο δουμε (και πολλες φορες το ζηλευουμε γιατι εμεις δεν εχουμε τα κοτσια να το κανουμε).
Εγώ δεν θα κακοχαρακτηρίσω κανέναν.Καλύτερα να είσαι όσο πιο χορτάτος γίνεται στο σεξουαλικό,γιατί όταν μεγαλώνεις και σου μένουν απωθημένα,είναι χειρότερα.Εξάλλου το σεξ είναι μια από τις λίγες απολαύσεις της ζωής.Όσοι έχουν πέραση στο αντίθετο φύλο,πολύ καλά κάνουν και πάνε με όσους/ες θέλουν.Γιατί σίγουρα είναι πιο ευτυχισμένοι από αυτούς που δεν κάνουν καθόλου σεξ ή που το κάνουν με τον ίδιο άνθρωπο για χρόνια.
Scroll to top icon