ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2017 | 14:37

Στριπτιζ...που βγήκε ξινο..

Και ερχομαι στο ζητουμενο.είστε στο καναπε με τη κοπελα σας και αυτη κανει ερωτικο στριπτιζ ..στα ξαφνικα γιατι μαρεσει..ειναι δυνατον να της λετε "μηη μου τα δινεις ολα στη φόρα δεν μου αρεσει..μαρεσει να ειμαι εγω ο κηνυγος"...γιατιιιιι? Σημειωτέον εχω το πιο ωραιο στηθος και γυρνας να μου πεις αυτο?? Εγω προσπαθω να σε αναστατωσω κ εσυ με γειωνεις...ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣΣΣΣ?? Απλα ξενερωσα. Πείτε μου παρακαλώ λογους που θα διακοπτατε την κοπελα σας σε αυτη την ωραια στιγμη. Ο συγκεκριμένος μου λεει οτι θελει να ειναι αυτος ο.κηνυγος.εμένα μαρεσει το σεξ στη σχεση με τον ανθρωπο μου.μου αρεσουν τα extreme, το ξυλο και οι πρόστυχες λεξεις.μονο με αυτον που αγαπαω ομως.και αυτος απλα αποφεύγει το σεξ και το κανει οποτε θελει αυτος.. δηλαδη ειμαστε 1 χρονο μαζι και το τελευταίο τριμηνο κανουμε σεξ οποτε θελει αυτος. Εγω νιωθω να θελω μέρα παρα μερα κ ομως ενω βρισκομαστε καθημερινα αυτος απλα σηκωνεται με ενα φιλι κ φευγει..δεν επιδιωκει να κάνουμε τρελες.πως να ενεργησω φιλοι μου?να τον αφησω να δωποτε θα κανει αυτος κινηση?μηπως ξενερωνει επειδη βλεπει ποσο τον θελω ερωτικα? Δεν καταλαβαινω........ειμαι 30 κ ειναι 39 ...Μηπως απλα στα 39 μειωνεται η λίμπιντο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Λόγοι υπαρχουν πολλοί για την "νηστεία" που σε έβαλε...1ον.Έχει και αλλη και δεν έχει ενέργεια (λυπάμαι αλλα ειναι ένα απο τα σενάρια)2ον.Του έβγαλες το λάδι στις αρχές μέχρι να σε κερδίσει και τώρα παίρνει το αίμα του πίσω.3ον.Σωματική κούραση?Απαιτητική δουλειά?4ον.Αν τρως κάθε μέρα το αγαπημένο σου φαγητό θα το σιχαθείς κάποια στιγμή.Καλό θα είναι να τηρούμε ένα μέτρο για να μην χαθεί η μαγεία....και πολλά άλλα.Μπορείς να αντιστρέψεις του όρους βέβαια και την επόμενη φορά που ζητήσει,να αρνηθεις μερικές φορές.Κανόνας προσφοράς-ζήτησης.
Θα σου πω για τη λιμπιντο που αναφερεις, συνηθως ειναι ψυχολογικο αλλα δε χανει κατι να κανει ορμονολογικες εξετασεις σε αυτη την ηλικια. Υπαρχει πιθανοτητα χαμηλης τεστοστερονης. Αμα ειναι χαμηλα και ερθει με θεραπεια σε νορμαλ επιπεδα μαλλον εσυ θα βαρεθεις το σεξ τοτε !!!Υ.Γ Εχω πειραματιστει με ορμονες και οσο ψηλοτερα ητανε τοσο περισσοτερο ηθελα σεξ.
Scroll to top icon