ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2017 | 10:02

Άτυχη

Βλέπω γυναίκες στην ηλικία μου (31) με καλές δουλειές,με άντρες όμορφους και έγκυες.Προφανώς κάνουν και συχνά σεξ.Εγώ γιατί δεν τα έχω όλα αυτά;;
7
 
 
 
 
σχόλια
Όπως είπαν και οι άλλοι σχολιαστές δεν υπάρχει λόγος να κάνεις συγκρίσεις, δεν έχουν κάποιο νόημα, είσαι διαφορετικό άτομο και όποιες επιλογές έκανες ή δεν έκανες για κάποιο λόγο συνέβη. Εάν θεωρείς πως κάπου χρειάζεσαι βελτίωση προσπάθησέ το, όμως μην προδικάζεις πως οι υπόλοιποι τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και ζουν ευτυχισμένοι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει κάποιος στην ψυχή του, πολλές φορές δε κάποιοι ασχολούνται τόσο με την εικόνα που περνάνε προς τα έξω που είναι φως φανάρι πως προσπαθούν να πείσουν και τον εαυτό τους πως τα κατάφεραν, βέβαια εάν ίσχυε ουσιαστικά αυτό δεν θα είχαν ανάγκη να τους επιβεβαιώνουν.
Το ερώτημα που απαντάει στην τελευταία σου απορία είναι: Ήθελες πραγματικά όλα αυτά; Και το αμέσως επόμενο: Αν όντως τα ήθελες, τα επιδίωξες ποτέ;Το ότι κάνουν συχνά σεξ μην το δένεις και κόμπο απαραίτητα. Αλλά και πάλι εσύ σαν γυναίκα δεν μπορώ να φανταστώ ότι σου είναι δύσκολο να κάνεις σεξ. Αν φυσικά αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα.
Τα 30 είναι κατ'εξοχήν η ηλικία που παντρεύονται οι γυναίκες.Προφανώς όταν βρουν κάποιον ελεύθερο μέχρι 35 με δουλειά,το γκάστρωμα και ο γάμος είναι θέμα χρόνου.Προσπάθησε κι εσύ να μην βλέπεις μόνο τους άντρες των φιλενάδων σου αλλά κι αυτούς που ψάχνονται.
Μην αφήνεσαι να σε εξαπατάει η εικόνα που βγάζει κάποιος προς τα έξω και τα "προφανή". Αρκετές φορές δεν έχουν σχέση με την πραγματική ευτυχία.
Υποθέτω ότι βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις, μέχρι εκεί που θέλεις να δεις. Και τα έχεις ρομαντικοποιήσει μέσα στο μυαλό σου... Θα έλεγα να επικεντρωθείς στη δική σου ζωή και στο πως να τη βελτιώσεις, απ' το να δηλώνεις "άτυχη".
Οι γάμοι στην Ελλάδα έχουν γίνει πλέον θεσμός αλλά συγχρόνως έχουν αυξηθεί και τα διαζύγια. Ξέρεις ότι η σχέση φθείρεται με τα χρόνια και άμα δεν υπάρχει και η οικονομική επιφάνεια, δημιουργούνται γκρίνια, καβγάδες ακόμα και βία (λεκτική -σωματική).Μην επηρεάζεσαι από τους γύρω σου. Είσαι ακόμα νέα όμως προσπάθησε να είσαι λίγο πιο κοινωνική με τους άντρες που σου αρέσουν και έχε στο νου τη συμπεριφορά, τον χαρακτήρα και το εισόδημα τους ώστε να μπορείς να κάνεις την σωστή επιλογή για οικογένεια.
Scroll to top icon