ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2017 | 02:01

Ανθρωπε...

τι ειναι ολο αυτο με αυτη τη λεξη διαρκως? εχει καταντησει και ακουγεται κουραστικο και γελοιο..δεν καταλαβαινω το νοημα ολου αυτου συνεχως..τι θελει να πει ο ποιητης??
15
 
 
 
 
σχόλια
Σοκολατας σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια...Και βεβαια υπαρχουν καλοι ανθρωποι στο ιντερνετ (που προσφατα μπηκαν και δεν ξερανε την τυφλα τους να ναι καλα η φιλη..)!!!Χαχαχαχαχαχα! :-)
Ως προσφώνηση μου αρέσει για να είμαι ειλικρινής γιατί μας υπενθυμίζει να είμαστε άνθρωποι σε εποχές που η ανθρωπιά έχει, αν όχι εκλείψει, μειωθεί σημαντικά... Όμως σε 5-7-10 σειρές σχόλιο η επανάληψη σίγουρα με κουράζει λίγο... Πάραυτα δεν είναι ενοχλητικό και τα σχόλια της σε γενικές γραμμές είναι ευγενικά και βοηθητικά. Pensiero, μη μασάς! Εκφράσου ελεύθερα! ?
Εσύ τι ζόρι τραβάς?από τη στιγμή που αυτός που εξομολογείται αφήνει ανοιχτά τα σχόλια ο καθένας απαντά όπως νομίζει.Αν σε εκνευρίζει τόσο μπορείς απλά να προσπερνάς τα συγκεκριμένα σχόλια.
Μαλλον εισαι το ιδιο ατομο που εγραψε και την προηγουμενη εξομολογηση για το "ανθρωπε" και στην οποια ειχα συμφωνησει μαζι σου.Τωρα ομως δεν συμφωνω μαζι σου διοτι αυτο καταντα στοχοποιηση του συγκεκριμενου σχολιαστη και ειναι αγενεια.ουτε εμενα μου αρεσει αυτη η προσφωνηση ομως απλα προσπερναω τα σχολια της.Μην γινεσαι προσβλητικος,φτανει.
Πολύ πετυχημένο το "άνθρωπε"! Κι εγώ την pensiero την πάω πολύ! Τα λέει ωραία και είναι άνθρωπος με κατανόηση. Νομίζω ότι με το να αποκαλει τον άλλον "άνθρωπο" θέλει να δείξει ότι τον κατανοει και οτι πάνω από όλα είμαστε όλοι άνθρωποι ανεξαρτήτως του τι μας προβληματίζει και του πως συμπεριφερόμαστε. Μάλιστα με ενέπνευσε κι εμένα και χρησιμοποιώ κι εγώ μία αναλογη προσφώνηση ("συνοδοιπόρε") που και που! Keep walking, pensiero! :-) Επίσης μ αρέσει και το κλίμα ομονοίας-καλοσυνης-ευγενειας των σουτιέν και night blaxk fairy! Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι στο ιντερνετ τελικά! :-)
Καλως σε βρηκα πρωτα απο ολους εσενα και μετα ολους σας μαζι!!!Σε ευχαριστω για ολα ειλικρινα!Θαυμασα την υπομονη σου να κατσεις να μου γραψεις αναλυτικα τι επρεπε να κανω,ασχετα που παλι δεν εμπαινε και χρειαστηκαν οπως ειπες πολλες προσπαθειες,αλλη ασχετη και εγω με αυτα αλλα στο τελος εγινε.Και εσυ οτι θελησεις εδω ειμαι!Να σαι παντα καλα βρε ψυχη,αληθεια!!!! :-*
Συμφωνω μαζι σου φιλη μου!!!Ειναι το στυλ της και μενα προσωπικα μου αρεσει καθε που το διαβαζω!Ξερω ποια ειναι μονο με το που βλεπω το ανθρωπε!!χαχαχα!Και εσενα σε ευχαριστω πολυ συγκεκριμενα φιλη μου γιατι εισαι η μονη που με βοηθησες στο προφιλ που ηθελα να φτιαξω...Σε ευχαριστησα και εκει που μου απαντησες!Να εισαι καλα οποια και να σαι,το εκτιμησα πολυ να το ξερεις!
σιγα ρε παιδια σκιστηκατε ολοι να πουμε, αφου αυτό είναι το στυλ της κοπελας, να τη σταυρωσουμε??? γιατι να γινεται θεμα ολο αυτο??? εάν πραγματι εχει καταντησει γελοιο και κουραστικο, μην διαβαζετε τα σχολια του συγκεκριμενου χρηστη για να μην χαλιεστε, απλα τα πραγματα, εγω παντως ουτε γελοιο το βρισκω ουτε κουραστικο, ευφυέστατο και μπραβο της που το σκεφτηκε...περα απ'αυτο όμως, τα λεει και ωραια, πολυ ωραια για να ακριβολογουμαι κι επιστημονικα θα συμπληρωνα, μηπως αυτό σας τσουζει λιγο?Υ.Γ. δεν εγραψα εγω την εξομολογηση και ο διαχειριστής/-ιστρια καλυτερα να κοιταζει να ανεβαινουν σημαντικότερες εξομολογήσεις, εαν θελει να γινει παραγωγος σαπουνοπερας να παρει το μπουλο για μεξικο
Scroll to top icon