ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2017 | 03:19

''εε εντάξει

καλά είναι καλά περνάμε αλλά δεν έχω πει και ότι είσαι και η γυναίκα της ζωής μου''.. αυτά είπε και περίμενε να τα δεχτώ με ανοιχτές αγκάλες ..γιατί είναι λέει ειλικρινής και νομίζετε πως πρέπει να παίρνετε κάποιού είδους παράσημο για αυτό !.. μισό λοιπόν παράσημο για την ειλικρίνεια σας και το άλλο μισό για εμάς που δεν είμαστε χαζές και φεύγουμε.. άμα αγόρι μου δεν είμαι και τίποτα το ιδιαίτερο τράβα να βρεις άλλη .. θα υπάρχουν πολλές εξάλλου σαν εμένα .. ευχαριστούμε για την αγάπη που παίρνεται και τα κόμπλεξ που μας αφήνετε..
12
 
 
 
 
σχόλια
Μας συγχωρείτε Αλέκας, την άλλη φορά θα ρωτήσω τον κηδεμόνα μου πρωτα και μετά θα κάνω ακριβή καταγραφή των λεγομένων μου για να μην τυχόν σας διαψεύσω. Ανταποδίδω τον χαιρετισμό μόνο που είναι μέρα ακόμη και όχι νύχτα. Για να είμαστε ακριβείς δηλαδή...
Αλέκας, ολυ ενδιαφέρον, ότι δεν καταλαβαίνουμε το αναγάγουμε σε επίπεδο Ελένη Λουκά.Αμα σε καθυσυχάζει αυτό...Πάντως ακόμη δεν εννόησες το σχολιό μου. δεν είπα ότι ΟΛΟΙ πρέπει να παντρεύονται αυτούς με τους οποίους κάνουν κάτι. Είπα όμως ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας, καλώς ή κακώς, αυτό δεν θα το κρίνω τώρα, ξεκινάε με την προοπτική του δεσίματος της μόνιμης σχέσης. Δεν μπορούν να είναι αλλιώς και αυτό δεν είναι ελάττωμα. Η θα πρέπει να μην έρχονται καθόλου σε επαφή με αναισθητους "ειλικρινείς", πράγμα που δεν γίνεται σε μία κοινωνία, ή θα πρέπει να υπάρχει ένας μινιμουμ βαθμός ενσυναίσθησης στους περισσότερους απο μας, όσους θέλουμε να σχετισθούμε κάπως, ώστε να μην γίνονται δράματα Εμείς τα προκαλούμε, δεν "συμβαίνουν" απλώς.
Έγραψες:"Υπάρχουν και γυναίκες και άντρες που ψάχνουν τον/τη μία και μοναδική/ό και ξεκινάνε να κάνουν (κάποια στιγμή/σε βάθος χρόνου/και γνωριμίας, δεν σου λέω απο την πρώτη βδομάδα) σχέση με τον άλλο"Η προοπτική της μόνιμης σχέσης και αυτό που έχεις γράψει παραπάνω είναι διαφορετικά πράγματα. Να εκφράζεσαι ορθότερα. Καληνύχτα σου.
Δεν είιναι ετσι που τα λες Αλέκας. Υπάρχουν και γυναίκες και άντρες που ψάχνουν τον/τη μία και μοναδική/ό και ξεκινάνε να κάνουν (κάποια στιγμή/σε βάθος χρόνου/και γνωριμίας, δεν σου λέω απο την πρώτη βδομάδα) σχέση με τον άλλο. Δεν περιαματίζονται όλοι/ολες και όχι σε όλες τις ηλικίες. Αρα η ατάκα του συγκεκριμένου δεν δείχνει ειλικρίνεια, αλλά γαιδουριά και έλλειψη κοινωνικής παιδείας τουλάχιστον.Ας έλεγε ότι έκανε λάθος εκτίμηση, ότι πήρε παράδειγμα απο τον εαυτό του και δεν φαντάστηκε ότι η άλλη θα στενοχωρηθεί. Αλλά με αυτον τον τρόπο και θεωρώντας και ότι κάνουμε καθήκον αληθείας κιόλας, απλώς κάποιοι/ες σπέρνουν γύρω τους πόνο και κομπλεξ αντί για ξεκάθαρες εξηγήσεις και ενδιαφέρον για τον όποιον τελοσππαντων άνθρωπο.
Άλλο κατάλαβες εσύ. Το να κάνεις μια σχέση με κάποιον δεν σημαίνει ότι θα τον παντρευτείς κιόλας σώνει και ντε. Δεν είναι πειραματισμός αυτό ούτε ασόβαρο πράγμα, όπως νομίζεις εσύ και η Ελένη Λουκά.
Παιδια, συγγνωμη, αλλα επειδη βλεπω οτι ολοι τον παραδεχεστε που ηταν ειλικρινης, θελω να πω κατι: το να εισαι ειλικρινης κ ταυτοχρονα ωμος κ προσβλητικος δεν ειναι προσον. Μπορει καποιος να ειναι ειλικρινης χωρις να κανει τον αλλον να νιωσει ασχημα. Υπαρχουν πολλοι τροποι να πεις (η να δειξεις) στην αλλη οτι δεν ειναι η κοπελα της ζωης σου, χωρις ομως να της πεις καταμουτρα "ε νταξει κοπελια μη νομιζεις οτι ειμαι ερωτευμενος κιολας μαζι σου, απλα περναω καλα". Θεωρω γενικα οτι πρεπει οταν μιλαμε σε καποιον, να μπαινουμε στον κοπο να αντιληφθουμε ποσο μπορει να επηρεασει τον αλλον αυτο που του λεμε. Κ οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν το κανουν αυτο. Πρεπει να αναπτυξουμε τη συναισθηματικη μας νοημοσυνη με αλλα λογια. Ναι οκ, μπορει ο τυπος να ηθελε να ειναι ειλικρινης, για να μην γυρισεις αυριο μεθαυριο να του πεις οτι πιστευες πχ οτι νιωθει κατι πιο εντονο για σενα κλπ, ομως για να το πετυχει αυτο, εκανε την κοπελα να νιωσει πολυ ασχημα. Κοινως νοιαζοταν μονο να φανει αυτος ο καλος κ ο σωστος κ χεστηκε που η αλλη στενοχωρηθηκε. Ε δεν παει ετσι. Οταν ειδικα εχεις σχεση με εναν ανθρωπο, πρεπει να προσεχεις τι λες κ τι κανεις, γιατι οι πραξεις σου κ αυτα που λες εχουν αντικτυπο στον αλλον ανθρωπο που ειναι μαζι σου. Πολλα ειπα παλι.
Είπες πολλά, χωρίς ουσία καμία. Η απάντηση που έδωσε είναι απάντηση σε ερώτηση που έκανε η ίδια τύπου "που πάει η σχέση μας;" Το να έλεγε "Ακόμα δεν σε θέλω πολύ, δεν έχουμε δεθεί πολύ" και οτιδήποτε άλλο θα ήταν ψεύτικο και θα πληγωνόταν η κοπέλα περισσότερο στο μέλλον, αφού πρώτα θα πέθαινε για να κάνει το δέσιμο μεγαλύτερο. Ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι.
Ρενια καλύτερη η ειλικρίνεια παρά η υποκρισία. Όταν εσένα δεν σε ελκύει κάποιος που σε γουστάρει το να του πεις ψέμματα ότι είσαι σε σχέση ή ότι δεν έχεις χρόνο και άλλες δικαιολογίες δεν θα τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Χίλιες φορές να είσαι ωμός ώστε ο άλλος να ξέρει ποιο είναι το πρόβλημα και να το διορθώσει αν διορθώνεται παρά να τον κοροϊδεύεις στη μάπα του με ψευτιες. Πρέπει να σέβεσαι τον άλλον αν θέλεις να σε σέβονται και σένα
Άλλη μια κοπέλα που δίνει τα πάντα και δεν παίρνει τίποτα. Ευτυχώς που οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο με βάση το εμπιστο γυναικείο ένστικτο και το χαρακτήρα κατά τ' άλλα. Χαρακτήρα εννοώ τα μούσια, τα τατουάζ, τα μπράτσα και τα λεφτά αισθήματα εννοείται.
Το να σου έλεγε "είσαι η γυναίκα μου" και μετά να σου έλεγε "θέλω να σκεφτώ", θα ήταν καλύτερο; Μπράβο του. Σωστός. Ξακάθαρη στάση. Δε σου είπε ψέματα. Σου είπε την αλήθεια. Είναι σωστός.Όσοι κατακρίνουν ας μας πουν ότι κάνουν σχέση μόνο αν θεωρούν ότι τα έχουν με τον άντρα/τη γυναίκα της ζωής τους.
Πόσο είστε για να περιμένεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του; Αν είστε π.χ 18, ε μην τρελαθούμε κιόλας, ούτε κι εσύ μεταξύ μας περίμενες να είναι ο άντρας της ζωής σου. Αν τώρα είστε άνω των 28 και είχατε καιρό σχέση, τότε πάσο...
Όσο τραγικός και να ακούστηκε, όσο και να σε πόνεσε με τον τρόπο που το είπε (και σε κατανοώ) εντούτοις ήταν ειλικρινής και σου έδωσε το δικαίωμα επιλογής: δε έμεινες γνωρίζοντας το πώς σκέφτεται. Αν σου πούλαγε παπατζιλίκι θα ήταν χειρότερο.
Scroll to top icon