ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2017 | 12:54

Πάθος και ενοχές

Είμαι σε σχέση με ένα παιδί εδώ και τρία χρόνια. Συγκατοικούμε και περνάμε σχετικά βαρετά, αλλά έχω την ησυχία μου, επειδή αυτός φαίνεται (ποτέ δεν ξέρεις) ότι είναι πιστός. Το Πάσχα κατέβηκα στο χωριό και από μπροστά στην Εκκλησία ήταν ο πρώην μου με τη γυναίκα του και είχε στην αγκαλιά του μωρό. Ταράχτηκα πολύ και ο φίλος μου δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει. Του ζήτησα να φύγουμε αμέσως λόγω πονόκοιλου δήθεν και έτσι έγινε. Μετά του έστειλα ένα μήνυμα: "Να σου ζήσει". Αυτός μου έστειλε: "Ευχαριστώ". Όλα αυτά τα διέγραψα αμέσως για να μην τα δει ο φίλος μου, ο οποίος ζηλεύει. Έπειτα έλαβα ένα μήνυμα: "Θέλω να σου πω κάποια πράγματα". Δεν απάντησα καν. Όμως μετά όταν γυρίσαμε και ήπιαμε με το αγόρι μου αυτός ήπιε αρκετά με τον πατέρα μου. Τον άφησα να πιει και όταν κοιμήθηκε, ήπια και εγώ από απόγνωση. Όταν ξύπνησα χτυπούσε συνεχώς το τηλέφωνο, από σταθερό από την επαρχία και έλεγξα στα μηνύματα μήπως είχα κάνει καμιά βλακεία και του είχα στείλει "Χώρισέ την οδοντογλυφίδα και παράτα τα όλα πίσω αν έχεις τα @@. Το ξέρω ότι μόνο εμένα θέλεις." Μάλλον θα το είδε η γυναίκα του και έγινε χαμός. Λυπάμαι για αυτό. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Ο φίλος μου άρχισε να ρωτάει ποιός είναι αυτός ο αριθμός που σε καλεί συνεχώς και τέτοια και μου έσπασε τα νεύρα. Ήθελε να καλέσει και αυτός να δει ποιος είναι. Ο πατέρας μου μου, ο οποίος μάλλον τσέκαρε σε ποιον ανήκει ο αριθμός, νομίζει ότι μου την πέφτει ο άλλος και έγινε πυρ και μανία.Σηκώθηκα άρον, άρον και έφυγα από το χωριό. Τα χάλασα όλα μέσα σε μια στιγμή. Αλλά τον θέλω και δεν θα κάνω πίσω για πρώτη φορά στη ζωή μου.
7
 
 
 
 
σχόλια
Και όμως, από τα σχόλια και τις ψήφους, το βάρος πέφτει στη γυναίκα, λες και ο άλλος δεν έχει άποψη. Και να χωθεί η άλλη, αν ο άντρας δεν την θέλει και έχει συναίσθηση της ευθύνης, δεν θα ενδώσει. Εδώ αναπαράγουμε τσιτάτα που συνήθως κοροϊδεύουμε: "Ε, άντρας είναι καημένη, τι να κάμει, αφού του κουνήθηκε". Έλεος!
Ο λόγος που σχολιάζεται η γυναίκα είναι επειδή αυτή έγραψε την εξομολόγηση και όχι επειδή αυτή φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβεις ...
Να σου πω κάτι?Αν και δεν ασχολούμαι με τετοιου είδους αναρτησεις συνήθως,ούτε αρπάζω μία πέτρα και να τη πετώ στον αλλο τόσο εύκολα,γιατί ποτέ δεν ξέρεις.Σαν γυναίκα όμως νιώθω μία βαθυα απογοήτευση για την ανωριμότητα και την ευκολία που ποδοπαταμε την αξιοπρέπεια τη δική μας και κάνουμε πράγματα για τη φθηνή επιβεβαίωση μας ,αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Και λέω για εμάς τις γυναίκες ,διότι καλουμαστε να γίνουμε μάνες.Σκεψου αυτό το μικρό πλασματακι τίποτα άλλο.Εαν βαριέσαι τη ζωή σου αυτά τα ψευτοπαθη προσωρινή ικανοποίηση θα σου δώσουν και τίποτε άλλο.Σου εύχομαι φώτιση.
Scroll to top icon