ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2017 | 14:55

Εφιάλτης με πρώην

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, παντρευτήκαμε πριν δύο. Μένουμε σε επαρχιακή κωμόπολη. Ήξερα ότι πριν από μένα είχε μια μεγάλη σχέση με μια κοπέλα από τα μέρη μας, η οποία έμενε στην πρωτεύουσα του νομού. Δεν την είχα δει ποτέ. Απλά μου είχε πει πως είχε τρελό κόλλημα μαζί του και πως να μην ανησυχώ αν αρχίσει να τηλεφωνεί. Πράγματι τα πρώτα χρόνια τηλεφωνούσε συνέχεια, αλλά μου το έλεγε και δεν του έδινα σημασία παρότι στενοχωριόμουν. Πριν από δύο χρόνια μετά το γάμο σταμάτησε να τηλεφωνεί. Ο άντρας μου το σήκωσε και την έβρισε και της είπε να σταματήσει επιτέλους. Νόμισα ότι ξεμπέρδεψα. Δυστυχώς, όμως, έμελλε να ζήσω έναν εφιάλτη. Όταν παντρευτήκαμε συζήσαμε και μετακομίσαμε σε μια πολυκατοικία με θέα. Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου χτυπάει το κουδούνι και ήταν μια κοπέλα, η οποία μόλις είχε μετακομίσει, αφού αγόρασε το διαμέρισμα δίπλα, και μου ζήτησε ζάχαρη. Μου φάνηκε πολύ καλοδιάθετη και ευχάριστη. Πίναμε τους καφέδες μας κάθε μέρα και της είχα πει για τον άντρα μου, όλο ρωτούσε για αυτόν και έβλεπε φωτογραφίες. Όταν κάποια στιγμή μετά από λίγες μέρες γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά έγινε έξαλλος. Ήταν αυτή. Από τότε μου έχει διαλύσει τη ζωή αυτή η γυναίκα. Έχει πάρει τεράστια μεγάφωνα και βάζει συνεχώς το "τραγούδι τους" και καψουροτράγουδα δίπλα ακριβώς από την κρεβατοκάμαρά μας. Νύχτα-μέρα. Στη βεράντα έχει κρεμάσει στους τοίχους φωτογραφίες τους, από τότε που τα είχαν. Κυκλοφορεί νύχτα-μέρα λες και θα πάει στα μπουζούκια, φέρνει άντρες κάθε τόσο και το κάνει δίπλα και φωνάζει και ο άντρας μου πάει και κοιμάται στο σαλόνι. Μας έχει κάνει κουρέλια. Δεν λέει να φύγει. Έχουμε πάει σε δικηγόρο, αλλά είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι και πήγα στη μάνα μου για μια βδομάδα. Φοβάμαι ότι θα αποβάλω. Κοντεύω να σκάσω και να τρελαθώ από τη στενοχώρια. Κοντεύω να τρελαθώ. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να φύγω από το νομό, γιατί ο άντρας μου δουλεύει εδώ. Ακόμα και να πουλήσουμε το σπίτι είναι πιθανό αυτή να έρθει και να μείνει κοντά πάλι. Σκέφτομαι να χωρίσω, να χωρίσω και να σηκωθώ να φύγω.
8
 
 
 
 
σχόλια
Καλα το οτι σας τηλεφωνουσε σας ενοχλουσε και δεν κανατε τιποτα επι τοσα χρονια εμενα μου δειχνει οτι το ποστ ειναι γραμμενο απο τρολλ.Εισαγγελεας και εληξε η υποθεση.Σε περιπτωση που δεν τρολλαρεις τωρα σιγα μην χωρισεις για την τρελη μια μηνυσουλα για διαταραξη κοινης ησυχιας θα την πεισει οτι πρεπει να μαζεψει τα κουβαδακια της και να παει σ αλλη παραλια...
Antara, έπρεπε να είχες καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά, όταν ανεχόσουν να τηλεφωνεί συνεχώς επί χρόνια στον σύζυγό σου και να τον ενοχλεί, παρότι, όπως λες, αυτός δεν απαντούσε. Έπρεπε να είχες της βούληση να διαλευκάνεις την υπόθεση. Δεν ήταν φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά. Και ο σύζυγος την ανέχθηκε πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Μην αποκλείεις να καμφθεί εκείνη πρώτη και να σηκωθεί και αν φύγει πάντως. Αλλά πρέπει να είσαι ψύχραιμη.
Αν το σπίτι είναι δικό της, δεν μπορείς να την μετακινήσεις. Άμεση λύση προσφέρουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Επίσης, μία σύσταση από το αστυνομικό τμήμα θα βοηθούσε ομοίως. Αν τώρα εσύ έχεις ξενερώσει γενικότερα αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.
Για να πω κάτι επί της ουσίας, θα πω καταρχήν να πάτε σε άλλο δικηγόρο. Υπάρχουν λύσεις σε νομικό επίπεδο που μπορούν να σας βοηθήσουν: αρνητική αγωγή αν παραβλάπτεται η χρήση του σπιτιού σας καθώς και αγωγη για προσβολή προσωπικότητας για αρχή, με ασφαλιστικά μέτρα. Πριν από όλα, πάρτε μία εισαγγελική παραγγελία να την φωνάξουν στο τμήμα για συστάσεις. Αν δε σας τα είπε αυτά ο δικηγόρος, είτε είναι πλήρως αδαής είτε απλά τρολάρεις και ισχύει το ποστ μου για το σενάριο.
Scroll to top icon