ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2017 | 19:42

....

Πόσοι ακολουθούν την φράση ''δεν τον/την αγαπάω αλλά να μωρέ θέλω να κάνω οικογένεια και με αυτόν/αυτήν φαίνεται οτι θα έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο!''.... Ούτε αγάπη ούτε έρωτας...
7
 
 
 
 
σχόλια
@Ψιτ! Θέματα προς μελέτη (σε όλα έχω προσωπικά απαντήσει)Η αντρική θέση: "Γιατί εξαφανίστηκα" > http://www.lifo.gr/confessions/view/279431Επίσης επίκαιρα.www.lifo.gr/confessions/view/274863www.lifo.gr/confessions/view/291059www.lifo.gr/confessions/view/273451www.lifo.gr/confessions/view/272706Επίσης η γυναίκα που γ@μιέται καλά (και ο άντρας) είναι άνθρωπος με ερωτισμό. Περισσότερα περί ερωτισμού είχα πει στο σχόλιό μου που θυμάσαι Ψιτ!Γενικότερα αυτό που ακούω ότι λείπει από τις γυναίκες ερωτικά είναι ότι 1.δεν δείχνουν φαντασία2.δεν κάνουν ενέργειες/δεν παίρνουν πρωτοβουλία/τα περιμένουν όλα στο πιάτο έτοιμο3.έχουν κολλήματα με το σώμα τους4.δεν ενθαρρύνουν με τον σωστό τρόπο τον άντρα 5.θεωρούν αυτονόητο ότι άπαξ κι ο άλλος "τελειώσει" το σεξ ήταν υπερεπιτυχημένο γι'αυτόν6.δεν θέλουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να εξερευνήσουν τα όριά τους7.δεν δείχνουν καθόλου "εύθραστες" (αυτό το τελευταίο το θεωρώ προσωπικά υπερσημαντικό κι αν ενδιαφέρει θα το αναλύσω) επειδή το "παίζουν" Αμαζόνες. Όπως όμως σωστότατα είπε άντρας εδώ μέσα είναι "Αμαζόνες με βρακιά Φραουλίτσας". Το τουπέ κι η απελευθέρωση είναι στα λόγια. Στην ουσία τίποτα...
Γειά σου Κάραβαν'!Θα μελετήσω οπωσδήποτε το υλικό και μη σου πω ήρθε πάνω στην ώρα που είχα χάσει τι ενδιαφέρον για τις εξ..Για το ghosting έχω καταλήξει σε 2-3 απλοϊκές εξηγήσεις, οι οποίες δεν χρήζουν και τρομερής ανάλυσης, γιατί μ'αυτά που έχω δει στον περίγυρο, έχω χάσει πάσα ιδέα και πλέον δέχομαι χωρίς έκπληξη το πλήθος στ*ρχιδ*στών. Νομίζω είναι χάσιμο χρόνου γι'αυτόν που το έπαθε να κάτσει να βασανίσει το μυαλό του για το τι έφταιγε. Η ίδια η πράξη αυτή ακυρώνει κάθε δικαιολογία, εκτός αν μιλάμε για ακραίες ή επικίνδυνες περιπτώσεις.
Nα'σαι καλά για την υπομονή σου (είμαι και γω τελείως σπασίκλα με τόσα λινκ που'βαλα)Ισχύει το χάσιμο χρόνου και δεν υπάρχει ικανή δικαιολογία. Πάντως κάποιες ξεκάθαρες εξηγήσεις ισχύει ότι θα πονούσαν πολύ περισσότερο αν λέγονταν σε όλο το εύρος της αλήθειας τους (εκατέρωθεν κι από τα 2 φύλα) άσχετα αν είναι απαράδεκτο να μην δηλώσεις έστω ότι "δεν τραβάει και γι'αυτό διακόπτω". Λίγο τσίπα δηλαδή.
Αυτό ακριβώς. Μη δώσεις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αλλά ρε άτομο εδώ αντάλλαξες σωματικά υγρά ξερωγώ με τον άλλο, μια κουβέντα δε μπορείς να του πεις να μην περιμένει τουλάχιστον; Δεν είναι οτι κάτσατε δίπλα-δίπλα στο μετρό και είπατε μια καλημέρα. Τίποτα, μία είναι η απάντηση: μούντζα και στα τσακίδια.
αυτά διαβάζω και φοβάμαι να κάνω οικογένεια κατάλαβες.. Ενας/μια τέτοιος να σου κάτσει και ολη σου η ζωή ενα ψέμα και μια κοροϊδία απο την μέρα μηδεν.. Οχι παιδιά, οικογένεια θα κάνετε όταν βρείτε κάποιον που θέλετε πραγματικά όχι για να έχετε το "κεφαλάκι σας ήσυχο"
Βασικά δεν μπορώ να ξέρω πόσοι.Πραγματικά πόσοι παραδέχονται ότι είναι μαζί με κάποιον επειδή 1)θέλουν οικογένεια και 2)θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο;Θέλει κότσια για να το παραδεχτείς κυρίως στον ίδιο σου τον εαυτό.Γιατί,σ'αυτή την περίπτωση,λίγη αξιοπρέπεια αν έχεις θα χρειαστεί να "ξεβολευτείς".
Ο λόγος που 1.το "καλό" παιδί (αρσενικού/θηλυκού γένους) έναντι μεγάλης εξυπνάδας/ομορφιάς/κοινωνικού κύκλου/μόρφωσης2.η σεξουαλική αποκλειστικότητα ως βασική προσφορά 3.η χρυσή μετριότητα στο μουαγιέν της προσωπικότηταςαποθεώνονται από την πλειοψηφία. Βασικά οι περισσότεροι απλά "το κεφάλι τους ήσυχο θέλουν να έχουν"!
Scroll to top icon