ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2017 | 20:03

ΑΝΤΕΧΩ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)

Η ζωή μου είναι ακριβώς αυτό που συνέβη στα σχόλια της εξομολόγησης που έγραψα μεταξύ αστείου και σοβαρού. Για όσους δεν τα έχετε διαβάσει, σας παραθέτω το link. http://www.lifo.gr/confessions/view/297923 Πηγή: www.lifo.gr.Τα περισσότερα σχόλια που μου έγραψαν είναι θετικά, με χιούμορ, καλοπροαίρετα αλλά εντάξει δεν ταυτίζονται κιόλας με τη φάση. Έτσι ακριβώς είναι και η ζωή μου, οι συναναστροφές μου με τους άλλους. Δηλαδή συνοψίζεται στο εξής: ''εντάξει, καλός είσαι, συμπαθητικός, πέρασα ευχάριστα μαζί σου μιας κι έτυχε και βρεθήκαμε, αλλά δεν ψήνομαι να γίνουμε και φίλοι''.(Όσον αφορά τις φιλικές σχέσεις).Και όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις είναι του τύπου ''εντάξει, μιας κι έτυχε και βρεθήκαμε, δεν σε απορρίπτω τελείως, είσαι ευαίσθητος, μου αρέσεις, αλλά δεν ψήνομαι να κάνουμε σχέση κιόλας, όχι να φτάσουμε και μέχρι εκεί.''Αυτή ακριβώς είναι η ζωή μου, όπως τα σχόλια της εν λόγω εξομολόγησης της οποίας σας έβαλα το link πιο πάνω. Τέλος πάντων. Αντέχω μόνος.(λέμε τώρα)
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενε, σύνελθε! Σταμάτα να βυθίζεσαι στην αυτολύπηση επειδή μια ομάδα αγνώστων απέρριψε την πρόταση σου να συναντηθούν και να "φασωθούν" (σιχαίνομαι αυτή τη λέξη).
μην απελπίζεσαι! εγω πέρα από το ευαίσθητος βλέπω και το θαρραλέος! Γιατί είχες το θάρρος να προτείνεις κάτι τέτοιο! Ξέρεις πόσοι μπορεί να το σκέφτονται και να μην το λένε! Ελπίζω να έχεις το ίδιο θάρρος και στη πραγματική ζωή και ίσως μια μέρα να μην είσαι μόνος! Το ότι δεν έτυχε μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι δε θα τύχει ποτέ! Αρκεί να το θές και να προσπαθείς και να μην συμβιβάζεσαι! Είσαι δυνατός και οι δυνατοί περνούν τα πιο πολλά γιατί όπως λες τα αντέχουν!
Scroll to top icon