«Να δεις που θα προσλάβουν και μάνατζερ ράγκμπι» - Μετά τους 2.338 αρχαιολόγους η ΔΕΗ πήρε και Καλλιτεχνικό Διευθυντή Χορωδίας

«Να δεις που θα προσλάβουν και μάνατζερ ράγκμπι» - Μετά τους 2.338 αρχαιολόγους η ΔΕΗ πήρε και Καλλιτεχνικό Διευθυντή Χορωδίας Facebook Twitter
8

Kι όμως είναι αλήθεια. Καθώς όλοι παθαίνουν την πλάκα τους με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που τους έρχονται και καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να την κρατήσει κρατική, μη τυχόν και την πάρουν οι κακοί ξένοι- έγινε και πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντη της χορωδίας της ΔΕΗ που θα πάρει 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ στους επόμενους οκτώ μήνες.

Ναι, ένας καλλιτεχνικός διευθυντής χορωδίας θα ήταν πραγματικά χρήσιμος, ΕΑΝ η συγκεκριμένη *κρατική* επιχείρηση δεν είχε τόσα οικονομικά προβλήματα και δεν τα μετέφερε σχεδόν όλα πάνω μας! 

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη του έτρεξε στο διάστημα 24 Μαρτίου – 10 Απριλίου και ο περί ου ο λόγος θα παρέχει τις υπηρεσίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ για χρονικό διάστημα 8 μηνών, από 1.5.2017 έως και 31.12.2017. Για τις υπηρεσίες του δε αυτές θα πληρωθεί με 15.000 ευρώ, ήτοι με 1.875 ευρώ μηνιαίως.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής θα είναι υπεύθυνος για την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη μουσική διδασκαλία της χορωδίας ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ. Βάσει της σχετικής προκηρύξεως ο καλλιτεχνικός διευθυντής θα πρέπει να διαθέτει άριστες διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, να είναι συνεργάσιμος, αποτελεσματικός με προσωπική ευαισθησία και με καλή επικοινωνία, αλλά και να διαθέτει εμπειρίες συγκέντρωσης, αξιοποίησης και οργάνωσης Χορωδών.

Δεν αντιλέγω: ο πολιτισμός είναι υπέροχος, και ένας καλλιτεχνικός διευθυντής χορωδίας θα ήταν πραγματικά χρήσιμος, ΕΑΝ η συγκεκριμένη *κρατική* επιχείρηση δεν είχε τόσα οικονομικά προβλήματα και δεν τα μετέφερε σχεδόν όλα πάνω μας!

 

Να μερικές απ' τις πιο πετυχημένες αντιδράσεις για την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη...

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mικροπράγματα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Κύριε Δημοκίδη, με ολη την εκτίμηση για την αρθρογραφία που προβάλλετε, θα ήθελα να σας παροτρύνω να μελετήσετε εκ νέου τους λογαριασμούς που λαμβάνετε και να μην συγχέετε άσχετες χρεώσεις με άσχετες ειδήσεις. Εξ άλλου η φιλελευθερη οικονομία σας επιτρέπει να επιλέξετε άλλο πάροχο ενέργειας, και ενημερώστε αν θα σας χρεώσει ή όχι με ακριβώς τον ίδιο τρόπο τις περίφημες ΥΚΩ. Γιατί νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι εν τέλει δεν έχουν και καμιά διαφορα ούτε καν ως προς την τιμολόγηση κιλοβατώρας. Όλα είναι μάρκετινγκ. Να επισημάνω ότι δεν είμαι υπάλληλος της ΔΕΗ αλλά του ανεξαρτητου διαχειριστη και γνωρίζω τι επιτασσει η ΡΑΕ σε όλους τους παροχους.
Βρε και όλοι οι πάροχοι να έχουν φουσκωμένους λογαριασμούς, σχεδόν όλοι ΔΕΗ έχουμε γι' αυτήν θα παραπονεθούμε. Επίσης είναι κρατική και επίσης είναι αυτή που ξοδεύει λεφτά για αρχαιολόγους και καλλιτεχνικούς διευθυντές που πρέπει να πληρώσουμε εμείς απ' τις τσέπες μας.
@nitsa Κατ'αρχάς για να διευκρινίσω και να μην παρεξηγηθώ, το σχόλιο μου το έκανα για να αστειευτώ σχετικά με το ότι ο τίτλος από μόνος του δε λέει πολλά.Κατά δεύτερον, δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά και επίσης επιφυλάσσομαι γιατί οι όροι στα αγγλικά και στα ελληνικά μπορεί να διαφέρουν, αλλά (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΔΕΗ είναι η ελληνική κυβέρνηση. Επομένως ιδιωτική δε νομίζω να είναι. Επίσης, το αν είναι ιδιωτική ή κρατική ή κρατικά ελεγχόμενη καθορίζει το αν θα είναι στο χρηματιστήριο ή όχι; Πάλι με μια αναζήτηση βρήκα πολλές "state-owned" εταιρείες ανά τον κόσμο οι οποίες είναι στο χρηματιστήριο. Αν μπορείς να με διαφωτίσεις θα το εκτιμούσα (έψαξα στο ίντερνετ επειδή μου κίνησες την περιέργεια αλλά δεν βρήκα εμπεριστατωμένη εξήγηση των διαφορών-τουλάχιστον με χρήση ελληνικών όρων).Πέρα όμως από την αυστηρή τήρηση των τύπων και των όρων (με την οποία είμαι πέρα για πέρα σύμφωνος), οι τίτλοι συνήθως έρχονται πακέτο με διάφορα χαρακτηριστικά. Πχ ιδιωτική εταιρεία --> το κέρδος της προέρχεται από τα προϊόντα/υπηρεσίες που πουλάει και όχι από τους φόρους που πληρώνει υποχρεωτικά ο πολίτης. Αν δεν πουλάει, κλείνει. Τώρα αν η ΔΕΗ είναι στον τίτλο ιδιωτική (που δεν καταλαβαίνω πώς είναι) αλλά το κράτος βάζει πλάτες για να παίρνουν οι υπάλληλοι το κατιτις παραπάνω και διευθυντή ορχήστρας ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ, επειδή κι αυτοί κάνουν πλάτες στην εκάστοτε κυβέρνηση (υποθετικά σενάρια όλα αυτά...)...τότε συγγνώμη αλλά δεν την λες και πολύ ιδιωτική...όπως δε λες αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήταν το point μου.
Το πλιάτσικο της Αριστεράς συνεχίζεται κανονικά, όσο το πόπολο παρακολουθεί σοκαρισμένο. Το ρεύμα πρέπει να παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο με κάθε τρόπο. Πώς αλλιώς η κομματική νομενκλατούρα θα τρώει από τον ιδρώτα σας;