ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2017 | 10:09

Μπορει να σας φανει περιεργο αλλα..

Ειμαι 17 και οταν λουζομαι,στα μαλλια μου βαζω σαμπουαν για μωρα.Το κανω εδω και 2 βδομαδες και εχω δει τεραστια διαφορα. Τα μαλλια μου ειναι πιο απαλα και ειναι πλεον τα φυσικα μου. Αντιθετως οταν λουζομουν με διαφορα σαμπουαν τα μαλλια μου αντιδρουσαν πολυ ασχημα,ή ενιωθα πως οταν χτενιζω τα μαλλια μου πονουσε η τριχα της κεφαλης μου ή ειχα πολυ λαδωμενα μαλλια.Το κανω εγω προσωπικα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς και τα προϊόντα για μωρά είναι φουλ στα χημικά,οπότε μη νομίζεις πως βάζεις κάτι αγνό στο μαλλί σου.Κάνε κάθε βδομάδα μια μάσκα μαλλιών με χλιαρό ελαιόλαδο και εκεί θα πάθεις πλάκα.ΠΡΟΣΟΧΗ όταν θα λουστείς μετά το ελαιόλαδο βάζεις σαμπουάν σε στεγνό μαλλί και ελάχιστο νερό κάνεις σαπουνάδα και ξεβγάζεις και μετά λούζεσαι κανονικά αλλιώς το λάδι ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.
Ο καλύτερος τρόπος να προστατέψεις τα μαλλιά σου είναι να λούζεσαι με πράσινο σαπούνι!Ή ακόμα καλύτερα να αφήνεις τη λίγδα επάνω στα μαλλιά σου για ένα διβδόμαδο, η οποία θα λειτουργεί και ως ζελέ αντί να βάζεις χημικά προϊόντα...
Όταν πριν από καμιά δεκαριά χρόνια άρχισα να χρησιμοποιώ τέτοιο σαμπουάν αποχαιρέτησα οριστικά πυτιρίδες/ξηροδερμίες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.Καθόλου περίεργο λοιπόν.
Scroll to top icon