ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2017 | 23:48

Πορνο

Ειμαι σε σχεση 2 χρονια και εχω καταλαβει πως το αγορι μου εχει μια καλη σχεση με το πορνο.(Οπως ολοι οι αντρες)Χωρις βεβαια να περναμε τα ορια του νορμαλ. Στην αρχη ενιωσα καπως,αλλα υστερα σκεφτηκα πως θα μου αρεσε πολυ να μου προτεινει να δουμε πορνο μαζι. Ντρεπομαι να του το πω πως θα ηθελα να μου κανει μια τετοια προταση.Και ντρεπομαι και εγω να το προτεινω.Παρολο που εχουμε μια καλη σεξουαλικη ζωη εγω ειμαι αρκετα ντροπαλη και ας ειμαστε μαζι 2 χρονια.Εχουμε δοκιμασει πολλα πραγματα αλλα τα προτεινε αυτος συνηθως. Πως να του το φερω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Διάλεξε ένα βιντεάκι με κάτι που σε εξιτάρει και θα ήσουν θετική και στο να το δοκιμάσετε μαζί και στείλτου το χωρίς άλλο λεκτικό ως σύνδεσμο μέσα σε ένα email. Aπλό.
Αν ντρέπεσαι ή αν δε σε νοιάζει απαραίτητα να πάτε κατευθείαν σε μια αμιγώς πορνογραφική ταινία χωρίς υπόθεση ή σενάριο... μπορείς να προτείνεις να δείτε κάποιες ταινίες που προβλήθηκαν στο σινεμά και που έτσι έχουνε το προκάλυμμα της κινηματογραφικής παραγωγής, όπως:Nymphomaniac 1 & 2 (2013)Fifty shades of gray (2015)Fifty shades darker (2017)ή το Love (2015) του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Gaspar Noé (super προκάλυμμα :p)Μπορείς να δεις κριτικές και trailers (imdb.com) για να διαλέξεις ποια σου αρέσει καλύτερα.
Scroll to top icon