ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2017 | 12:30

Εκείνη η Μία...

Γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρονια...εκείνη παντρεμένη με παιδιά...κι εγώ το ίδιο...37 εγώ τότε...30 εκείνη...σε συμβατικούς γάμους και οι δυο μας...ήρθαμε κοντά...γίναμε ζευγάρι παράνομο...πολλά πράγματα μαζί...νιώσαμε μοναδικά...ακόμα ερωτευμένοι...και με πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλο...με περίμενε για ένα βήμα παραπάνω...δεν το έκανα...δεν αντεξε να με μοιράζεται...έφυγε σιωπηλά κλαίγοντας μια μέρα...δυο μήνες σιωπής...δεν ζω...απλώς δεν πεθαίνω...πονάω πολυ...έβαλα κάτω την λογική...τα παιδιά μου χαρούμενα που με έχουν...όπως και η γυναίκα μου...αδιαμφισβήτητα κι εγώ τους αγαπώ...άλλη η πατρική αγάπη...άλλη η συντροφική που έγινε ρουτίνα... Εγώ όμως ανήκω σε εκείνη...την ΜΊΑ...ΠΟΝΩ...ΥΠΟΦΕΡΩ...ΔΕΝ ΖΩ...Κοντεύω να τρελλαθώ...ξέρω αν και δεν μιλάμε ότι με περιμένει...μέσω αυτής αγαπώ την ζωή...Μέσω εκείνης...της Μίας...
12
 
 
 
 
σχόλια
Γεμισε ο κοσμος παρανομα ζευγαρια και μετα σου λενε γιατι δεν παντρευεσαι!!!!Δεν ξερετε τι θελετε...Δεν εκτιματε τιποτα απο αυτα που εχετε και τους ανθρωπους διπλα σας..Λες και το ξενο το εχει διαφορετικα απο την γυναικα η' τον αντρα σας!Κριμα πολυ κριμα...Οτι και να πω ειναι λιγο...
Έχω τη λύση. Πες στη γυναίκα σου τι έκανες. Είσαι τόσο αδύναμος χαρακτήρας που όταν η γυναίκα σου σε παρατήσει θα κάνεις κωλοτουμπα και θα τρέχεις πίσω από αυτήν και όχι πίσω από τη γκόμενα σου. Με τα πολλά η γυναίκα σου ίσως γυρίσει και μετά θα είσαι και πάλι ερωτευμένος μαζί της. Αν όχι θα καταλάβεις ότι οι μαλακίες πληρώνονται και δεν θα ξαναπαίξεις με ανθρώπους.
Δε θα ήθελα με τίποτα να ήμουν στη θέση της γυναίκας σου,να είχα τα παιδιά σου και ο άντρας μου να έγραφε ανώνυμα στο ίντερνετ ότι δεν ζει γιατί τον παράτησε η γκόμενα που πηδούσε κρυφά.Ο γάμος είναι δέσμευση άνευ όρων,αν δεν μπορούσες να δεσμευμείς και ήθελες να ζεις τρελά πάθη να μην παντρευόσουν.Η γυναίκα σου δε σου φταίει τίποτα για την κοροιδία που έφαγε,αλλά θα θελα να ξέρω πώς θα ένιωθες άμα έκανε κι αυτή το ίδιο.
Σώπα κι εσύ. Ο γάμος είναι δέσμευση άνευ όρων. Υπάρχουν και τα διαζύγια. Το θέμα είναι να μη κοροϊεύει την γυναίκα του και τον εαυτό του κυρίως, εφόσον δεν του κάνει τσίου.
Όταν οι περισσότεροι γάμοι γίνονται από συμβιβασμό και όχι από έρωτα αυτά είναι τ΄ αποτελέσματα. Ο άλλος προχθές σκότωσε τον εραστή και κατέστρεψε τα παιδιά. Αν είναι να παντρευτώ στη ζωή μου θα το κάνω μόνο αν υπάρχει έρωτας. Για κανένα άλλο λόγο.
Πόσο θα κρατήσει ο έρωτας; Με την όρεξη θα μείνεις. Πολύ απλά γιατί ο έρωτας στις περισσότερες αν όχι όλες τις περιπτώσεις είναι μονόπλευρος. Θα γεράσεις μόνος σου.
Και η ερωμενη σου αμα δε σε παραταγε σιγα σιγα ρουτινα θα γινοτανε και δεδομενη. Αμα ησουν πραγματικα εξυπνος θα λροσπαθουσες να βρεις στη 'συντροφικη ρουτινα' ενα νοημα... Μακαρι η γυναικα σου να βρει και αυτη εναν γαμια για να ζει τα ραντεβου και τον ερωτα.. Να δουμε τοτε ποσο ρουτινα θα ειναι....
Αν τη θες τόσο πολύ να είσαι μαζί της.Δε θα πάψεις να αγαπάς τα παιδιά σου αν δεν είσαι μαζί με τη μητέρα τους.Στο χέρι σου είναι να διατηρήσεις καλή σχέση μαζί τους αλλά και με τη γυναίκα σου(ή να αναπτύξεις και ακόμα καλύτερη).
Αν και δεν είμαι παντρεμένος, πιστεύω ότι η αγάπη για την οικογένειά σου πρέπει να σε κάνει να ζεις. Είναι ατιμωτικό για τη γυναίκα και τα παιδιά σου να λες ότι η μόνη που σου δίνει ζωή είναι η ερωμένη.Μια ψευδαίσθηση ζωής μπορεί να σου δίνει. Την πραγματική πηγή ζωής στη δίνει η δική σου οικογένεια. Δεν είμαστε για πάντα 20άρηδες και πιστεύω ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε φάση της ζωής μας. Με τα καλά και τα άσχημα της.
Ερωτεύτηκες το οξυγόνο που σου έδωσε μέσα στο συμβατικό γάμο σου. Μην είσαι βέβαιος ότι αν χώριζες και ζούσες με εκείνη ότι θα ήταν κατ' ανάγκη κάτι ονειρικό. Τέλος, αυτό που για σένα είναι δεδομένο (μία όμορφη οικογένεια) είναι για πολλούς ζητούμενο. Ξέχνα την και κοίτα να "διορθώσεις" τη σχέση σου με τη σύζυγό, υπάρχουν περιθώρια.
Scroll to top icon