ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2017 | 21:03

Τι φταιει άραγε...

Ρε παιδια βλέπω συχνα εξομολογήσεις απο ανθρώπους που έχουν παντρευτεί και δημιουργούν παράλληλες σχέσεις και ερωτω 'Γιατί παντρευεστε αν δεν είστε 100%? και κάνετε και παιδιά' όσο για τα άτομα που σπεύδουν να τα δικαιολογήσουν και βρίσκουν την δικαιολογία ο έρωτας δεν κραταει για παντα... Λάθος ! Οι γονεις μου πως γίνεται ακόμα και μεγάλοι να διατηρούν το πάθος τους και την σχέση τους και να τ πηγαίνουν μια χαρά ? Θεωρώ πως πλεον όλοι έχουμε εναν εγωισμό βάζω και τον ευατο μου μέσα. Δεν κάνουμε υποχωρήσεις και τα θεωρούμε όλα δεδομένα... Δεν κάνουμε κάτι να τα κρατήσουμε... Αυτά..!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Οι πραγματικά καλές σχέσεις είναι λίγες. Παλιότερα ήταν δυσκολότερο να χωρίσεις χωρίς να σημαίνει ότι η σχέση ήταν καλή. Πιστεύω πως είναι θέμα ατόμου και όχι εποχών. Τώρα έχουμε ( ή μοιάζει να έχουμε περισσότερες επιλογές ) πράγμα που αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη ωριμότητα για να τις διαχειριστείς οδηγεί στο να αποφεύγεις τις ευθύνες σου.
Scroll to top icon