ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2017 | 12:59

24 χρονών θέλω να γίνω μαμά.

Καλησπέρα σας, Είμαι 24 χρονών και τον τελευταίο χρόνο σκέφτομαι πολύ το να έχω στη ζωή μου ενα παιδί. Είμαι 4 χρόνια με το σύντροφό μου (ο οποίος είναι 28) και μερικούς μήνες αρραβωνιασμενη. Τον τελευταίο καιρό όμως αυτό το αίσθημα έχει γίνει ακόμα πιο έντονο, το νιώθω σαν "ανάγκη" να αποκτήσω το δικό του παιδί. Όμως κάποιες φορές σκέφτομαι ότι είναι νωρίς (ηλικιακά) . Και αυτό γιατί οι περισσότεροι μου λένε ότι "Είσαι μικρή ακόμα" ή "πρέπει να ζήσεις πολλά ακόμα στη ζωή σου " Και έχω φτάσει στο σημείο τα συναισθήματα μου να έρχονται σε σύγκρουση. Γι αυτό θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη τρίτων. Ευχαριστώ!
18
 
 
 
 
σχόλια
Χαχαχαχα το όνομα σε πείραξε.... λες και το δικό σου είναι καλύτερο. Αλλά από ότι βλέπω στα σχόλια σου πέρα από ότι είσαι επιθετικός χωρίς λόγο.... Δεν έχεις και επιχειρήματα να στηρίξεις αυτό που λες. Γιατί με ένα "Έτσι" και με το να κοροϊδεύεις ένα παρατσούκλι δεν βοηθάς.
Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω. Κάνουμε και λιγο χιούμορ. Εγώ είπα τη γνώμη μου. Θα χωρίσουν γιατι θα αλλάξουν. Ο ένας θα αλλάξει τουλάχιστον. Είναι θεμα εμπειριας. Μακάρι να μη συμβεί.
Με ποια λογικη προδικαζεις μια σχεση και ειδικα οταν η εξομολογουμενη δεν αναφερει προβληματα με τον αρραβωνιαστικος της? Αν δεν το εχει κανει οφειλει να σκεφτει αν η σχεση της ειναι σταθερη και αν και οι δυο θελουν ενα παιδι και εχουν μια συναισθηματικη και οικονομικη σταθεροτητα
Δεν εχει σημασια τι σου λενε οι αλλοι. Σκεψου ομως μερικα πραγματα... Πρωτον, αν θεωρεις πως ολοκληρωσες τον κυκλο της ζωης χωρις παιδια. Υπαρχουν πραγματα που θα ηθελες να κανεις ακομη για τα οποια πιθανον η υπαρξη παιδιου να ειναι ανασταλτικος ή απαγορευτικος παραγοντας? Δευτερον, υπαρχουν τα οικονομικα εφοδια για να ζησετε σχετικα ανετα ενα μωρο? Ο συντροφος σου θελει να γινει πατερας? Οι γονεις σας θα μπορεσουν να βοηθησουν στο μεγαλωμα του??
Αν ήσουν 18-19 θα έλεγα ότι ναι, είσαι μικρή. Στα 24 (σου), αν συνειδητά είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα με ότι αυτό συνεπάγεται και εφόσον και ο σύντροφος σου βρίσκεται στην ίδια φάση δημιουργίας οικογένειας, δε βλέπω το λόγο να μην ξεκινήσετε τις προσπάθειες.
Scroll to top icon