ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2017 | 23:40

Αγορια

Ειμαι σχεδον 17 χρονων και δεν μπορω να βρω αγορι. Μου φαινεται οτι τα παλια χρονια τα αγορια και τα κοριτσια ηταν πολυ πιο διαφορετικα. Στις μερες μας ολοι ειναι σνομπ, ψευτομαγκες και ολοι ψαχνουν για "famous" κοριτσια του Facebook. Οι μισοι κοιτανε μονο να πηδηξουν μια με βυζαρες, οι αλλοι μισοι ειναι κατεστραμμενοι, που δεν.μπορουν να κανουν συζητηση με ενα ατομο διπλα τους. Και υπαρχουν και οι τελειως απλυτοι και κακασχημοι. Οχι δεν ειμαι προκατειλημμενη ειμαι ρεαλιστρια.Ερωτηση: Πως μπορω λοιπον να κανω ενα αγορι να ενδιαφερθει για την παρουσια μου; και βεβαια ολη αυτη η πιεση μου εχει δημιουργησει την ιδεολογια: αγορια να'ναι κι ο,τι να'ναι..δηλαδη το μονο που με νοιαζει ειναι να βρω αγορι και να μην κοιταω καν τον χαρακτηρα του, να πεφτω στα ποδια του να τον παρακαλαω ενω αυτος εφταιγε σε ενα θεμα.
6
 
 
 
 
σχόλια
17 χρονών εισαι, ακόμα δεν εχεις βγάλει το σχολείο και έχεις σχηματίσει μια γνώμη για τους αντρες; ηρέμησε λίγο φίλη μου. Υπάρχουν και σοβαρά ατομα εκει έξω, τα παιδιά του λυκείου ειναι ακόμα ανώριμα. Λίγοι είναι αυτοί που θέλουν κατι σοβαρό, σε μια τοσο μικρή ηλικία.
Αύριο-μεθαύριο θα γράφει Εξομολόγηση"Είμαι αγχωμένη με τις εξετάσεις, μπορεί να μην γράψω καλά και απορώ κιόλας, αφου είμαι αφιερωμένη μόνο στο διάβασμα, μπλα μπλα μπλα"Ρε στρώστε τον κώλο σας να διαβάσετε και τίποτα, που οι μισοί δεν ξέρετε ούτε ορθογραφία, και αφήστε τα γ@μήσια για πιο μετά, μου θέλετε και έρωτες!
Δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία, η "ιδεολογία" σου θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα και ανασφάλειες στο μέλλον. Και θα βρεις κάναν σωστό που δεν θα θέλει απλά να γαμησει και να φύγει, και θα τον φύγεις Εσυ με τη συμπεριφορά σου.Φυσικά και δεν υπάρχει ιδανική συνταγή για να τραβήξεις το ενδιαφέρον κάποιου. Αν το τραβήξεις και δεν σε γουστάρει θα γυρίσει από την άλλη,οκ, και τι θα καταλάβεις δλδ;;;Επισης, Αν ο άλλος σε προσέξει, θα κάνει αυτό που πρέπει μην ανησυχείς. Δεν χρειάζεται να γίνεις τσίρκο με τρανό για βα αποκτήσεις γκόμενο.λιγη αξιοπρέπεια...ακούς εκεί να πέσεις στα πόδια του, ιού ρε.
Scroll to top icon