ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2017 | 00:31

Η Παρεα

Με λενε Μαρθα,ειμαι 26 ετων και εχω μια παρεα με τις 2 κολλητες μου και 4 αγορια.Ειμαστε φίλοι 6 χρονια τωρα. Ενω τα 4 πρωτα χρονια περναγαμε ΤΕΛΕΙΑ , εγιναν 2 πραγματα που χαλασαν την παρεα μας. 1ον: εγιναν ερωτικες σχεσεις και χωρισμοι μεταξυ μας και αυτο μας διχασε. Και 2ον: τα αγορια τα εφτιαξαν ΟΛΑ με αλλες κοπελες εκτος παρεας και έχουν αλλαξει ΠΟΛΥ !Ειναι πολυ σοβαροί και επηρεαζονται. Ας πουμε πχ. παλια σε νυχτερινες εξοδους χορευαμε ως το πρωι και τωρα μερικοι δεν χορευουν μαζι μας για να μην ζηλέψουν οι κοπελες τους. Ή ενας απο τους 4, τα εχει με μια που το παιζει και καλα "εναλλακτικη" και ενω αυτος δεν ηταν ποτέ ετσι,επηρεαστηκε και το παιζει και αυτος τέτοιο στυλ για να την εντυπωσιασει. Θελω πισω την παλια μου παρεα! Ποτέ δεν καταλαβα γιατι αλλαζουν τοσο χαρ/ρα οι ανθρωποι οταν κανουν σχεσεις! Επισης να σημειωσω οτι εγω με τις φιλες μου ποτέ δεν ημασταν καταπιεστικες απεναντι τους(οταν επαιζαν ερωτικα) ενω μερικες απο τις καινουριες δεν τους αφηνουν να κουνησουν ρούπι!! Πχ. Εμεις οταν μας ελεγαν πως θα βγουν αντροπαρεα για ποτο τους λεγαμε καλη διασκέδαση.. Αυτες τσακωνονται και τους βγαζουν το λαδι ΑΝ τελικα τους αφησουν να πανε! Και ενας απο τα παιδια,ας τον πουμε Γιωργο, εχει μιλησει μαζι μου και έχει παραδεχτεί πως όταν είχαν σχεσεις με εμας ηταν καλύτερα! Δεν ξερω αν οι αλλοι 3 συμμεριζονται τις αποψεις του "Γιωργου" ,αλλα μου φανηκε σαν κατι να ειχε συζητηθει.. Και κάτι τελευταιο.. Αφου ειναι τοσο ερωτευμενοι με τις νυν τους,γιατι μας την πεφτουν οταν δεν ειναι αυτες μπροστα????Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο !
3
 
 
 
 
σχόλια
Από τη μια λες στην αρχή ότι κάτι ερωτικό παίχτηκε μέσα στην παρέα και μετά το αναιρείς. Επίσης περίτρανη απόδειξη του ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των 2 φύλων είναι ότι τους κακίζεται επειδή βρήκαν κοπέλες και τάχα μου σοβάρεψαν. Καλά έκαναν τα παλικάρια, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Εκτός κι αν εσείς δεν τους βλέπετε εντελώς φιλικά, οπότε αλλάζει το πράγμα.
Ηταν ωραιο...καθηλωτικο!!! Εγω αγαπουσα τον Ντιλαν παντως..:-PΗ Μαρθα μου φαινεται πιτσιρικα,δεν νομιζω να το γνωριζει..Αφου σας κολλανε τα αγορια,γιατι παραξενευεσαι που ζηλευουν οι κοπελες τους??Συνελθε Μαρθα!
Scroll to top icon