ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2017 | 14:10

Αδιαφορια χμμμμ

Μια απορία προς το αντρικό κοινο θελω να θεσω..Έχετε ποτέ "κολλησει" με γυναικα που δεν τρελαινοσασταν και πολυ μαζι της απλα και μονο επειδη αδιαφόρησε ή έκανε κολπα και ισως φοβηθηκατε οτι θα τη χάνατε? Πιανει το να το παιζεις και λιγο αδιαφορη? Δεν ξερω τι αλλο να κανω ,ουσα σε μια σχεση με εναν ο οποιος 10 δινω εγω (επειδη γουσταρω φυσικα)1 δινει αυτος..ειμαι στη κυριολεξία παντα εκεί για αυτόν αλλα δυσκολα με βαζει στη ζωη του και οταν μου αφιερωνει χρονο παντα θα είναι υπο πιεση...και καλά οτι μου κάνει χαρη..ισως αν προσπαθησω να αδιαφορησω να καταλαβει τι αξιζω? Βοηθειστε όσο μπορειτε...ειμαστε μαζι 4 μηνες και πάντα σπίτι του βρισκομαστε σπανια να παμε καπου εξω μαζί μετρημενες στα δακτυλα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει η μόνιμη κάπου.... Και ανακαλύψεις τελικά ότι είσαι το τρίτο πρόσωπο. Και συμφωνώ με What The Fu_rfulo!Σταματά να δίνεις όταν δεν παίρνεις. ?
1. He's not that into you ή 2. Παίζει κάτι άλλο, πιο μόνιμο ενδεχομένως, στη ζωή του.Και σταμάτα να δίνεις 10 και να παίρνεις 1 και να λες και ευχαριστώ από πάνω... Το γεγονός ότι είσαι δοτική (μέχρι ποιο σημείο δεν ξέρω και με ποιον τρόπο) δεν διασφαλίζει ότι θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση. Δεν σε καλύπτει, βάσει αυτών που λες, έτσι δεν είναι; Αν σου έκανε, λοιπόν, την ίδια ερώτηση μια καλή σου φίλη, τι θα της απαντούσες; Για σκέψου!
Scroll to top icon