ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2017 | 16:31

τι συμβαίνει με αυτά τα παιδιά

γιατί τα παιδιά στην εφηβεία ξεκινάνε να καπνίζουν και να καταναλώνουν αλκοόλ τι είναι αυτό που τους ελκύει να ξεκινάνε από τέτοια ηλικία δεν ξέρουν ότι κάνουν κακό στον οργανισμό τους και τα ίδια πες ότι δεν καταλαβαίνουν οι γονείς τους γιατί δεν κάνουν ένα διάλογο με το παιδί τους να τους πουν τις παρενέργειες μελλοντικά που θα αποκτήσουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί πολλές φορές οι γονείς είναι τόσο απορροφημένοι με τα προβλήματά τους που δεν αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί τους. 'Η κάποιοι δεν είναι φτιαγμένοι για γονείς και δεν ασχολούνται καθόλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: ενημέρωση γονέων στο φροντιστήριο από τους γονείς 13ων παιδιών που περιμέναμε στο γυμνάσιο ήρθε ένας κι αυτός πιωμένος. Αυτά είναι τα απλά στα οποία αρκετοί γονείς δεν ανταπεξέρχονται, φαντάσου τώρα πώς αντιμετωπίζουν τα ψυχολογικά των παιδιών τους, τα μπλεξίματα τους, τον τρόπο ζωής τους κ.λπ.
Γιατί κάποιοι από εμάς περνάμε δυσκολίες και ζόρια. Δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν το έχεις ζήσει. Και κάπως έτσι το "αντιμετωπίζουμε". Το τσιγάρο και μια μπύρα είναι το λιγότερο. Εγώ ξέρω παιδιά που έχουν μπλέξει χειρότερα και τώρα παλεύουν να ξεφύγουν. Νομίζεις δεν ξέρουμε τι μας γίνεται; Θέλουμε και το κάνουμε. Αν είναι να την πάθουμε ας την πάθουμε.
Αυτο με τους γονεις ειναι πολυ σχετικο.Ο εφηβος,δεν δινει σημασια τοσο στα λογια των γονιων του,οσο στων φιλων και συνομηλικων του.Καποιο παιδι που πινει ή καπνιζει δε σημαινει οτι οι γονεις του δεν του ειχαν μιλησει πρωτητερα,σημαινει απλα οτι ειναι αντιδραστικοι ή οτι επηρεαστηκαν απο τους φιλους τους.ειναι μια ηλικια που θεωρεις οσα σου λενε οι γονεις σου παροχυμενα,που νομιζεις οτι αν καπνισεις ή μεθυσεις ανακαλυπτεις το κοσμο ή πας κοντρα.Ειναι επισης μια ηλικια που χαρακτηριζεται απο την αντιδραστικοτητα και οι παρεες ασκουν εντονη επηροη στις επιλογες του εφηβου.
Scroll to top icon