ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 11:52

μεταπτυχιακό

είμαι πολύ μπερδεμένη και ίσως πολύ αγχωμένη χωρίς λόγο.. απλώς θα ήθελα μια συμβουλή..τώρα σκεφτόμουν να έκανα αίτηση σε ένα μεταπτυχιακό που μου αρέσει και ευτυχώς πληρώ τα κριτήρια, αλλά μας βάζει να δώσουμε εξετάσεις γιατί είναι λίγες οι θέσεις, οπότε έλεγα να κάνω αίτηση παράλληλα και σε ένα άλλο πανεπιστήμιο που έχει το ίδιο τμήμα και εκεί πληρώ τα κριτήρια, έτσι πιστεύω τουλάχιστον, αλλά τα μαθήματα στο 2ο πανεπιστήμιο κι ας είναι το ίδιο τμήμα δε μου αρέσουν τόσο και δε θέλω να κάνω κάτι που δε μου αρέσει μόνο και μόνο για να πω ότι κάνω μεταπτυχιακό, απ' την άλλη καλώς ή κακώς σαν άτομο δε μπορώ με τίποτα να κάθομαι και φοβάμαι πολύ το μετά (εννοώ μετά την αποφοίτηση μου που είναι το καλοκαίρι)... σκέφτηκα κιόλας να χαλαρώσω, να κάνω μόνο σε αυτό που μ' αρέσει και να τα δώσω όλα στις εξετάσεις και ό,τι γίνει.. κι αν δεν τα καταφέρω θα βρω ασχολίες για 1 χρόνο μέχρι να ξαναδώσω εξετάσεις.. βασικά δε ξέρω.. ο κόσμος κάνει αίτηση σε ένα τμήμα φαντάζομαι σε αυτό που του αρέσει, έτσι δεν πάει;... απ' την άλλη μια ακόμη αίτηση δεν είναι κάτι, αλλά μπαίνω στην black list αν με πάρουν κι εγώ δεν πάω τελικά; αυτό μου το είπαν καθηγητές απ' το δικό μου πανεπιστήμιο..ευχαριστώ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι καλύτερη ιδέα να υποβάλεις αιτήσεις και στα δυο ΠΜΣ. Εάν υπάρχει και τρίτο που τυχόν σε ενδιαφέρει, τότε και εκεί.Εάν γίνεις δεκτή σε 2 ή περισσότερα προγράμματα, τότε επιλέγεις εκείνο που επιθυμείς και ενημερώνεις τους υπεύθυνους των υπολοίπων προγραμμάτων ότι δεν θα καλύψεις τη θέση. Επικαλείσαι προσωπικούς ή άλλους λόγους, δίχως πολλές λεπτομέρειες. Θα πάρουν επιλαχόντες. Δεν έχω ακούσει για μπλακ λιστ κατά τη φάση εισαγωγής σε ΠΜΣ. Τώρα, εάν ξεκινήσεις, δουλέψεις κανα χρόνο, λάβεις τυχόν υποτροφίες, και τους αφήσεις στα κρύα του λουτρού... αλλάζει το πράγμα.
Scroll to top icon