ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2017 | 01:06

μέσο στη δουλειά

Θα μπαίνατε με μεσο σε δουλειά; Μέσο, εννοώ να μεσολαβησουν οι γονείς (μάλλον να υποχρεωθουν) σε κάποιον γνωστό για να έχει το παιδί καλή δουλειά. Ίσως δουλειά τράπεζας, δημοσίου ή κάτι τέτοιο. Τη στιγμή που το παιδί έχει πτυχίο και 2χρονια δουλεύει σε χαζομάρες από δω κι από κει .Το παιδί παρολαυτα με χαρτί πανεπιστημίου που εννοείται δεν μπορεί να βρει δουλειά στο αντικείμενο πουθενά.Κοπέλα ετών 26
6
 
 
 
 
σχόλια
ναι φυσικα και θα εμπαινα. Ημαρτον θεε μου πια με αυτα τα κομπλεξ μην πουν οτι μπηκες με μεσο και δεν εισαι αυτοδημιουργητος στο Ελλαδισταν των ισων ευκαιριων!
Το να χρησιμοποιήσω τις γνωριμίες μου για να βρω μια θέση στον ιδιωτικό τομέα, ναι, θα το εκανα. Δεν το θεωρώ μέσον αλλά περισσότερο κάτι σαν συστατική επιστολή. Σε προτιμούν γιατί διαθέτεις κάποια εχέγγυα αλλά αν δεν τους κάνεις, σε διώχνουν.Η θέση στο Δημόσιο είναι άλλη ιστορία. Το θεωρώ ξεφτίλα και παγαποντιά να κάνω κάτι τέτοιο.Κι επειδή βλέπω ότι χρυσώνεις το χάπι λέγοντας ότι έχεις πτυχίο και ότι 2 χρόνια κάνεις δουλειές του ποδαριού, θα πω ότι αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. Και στην τελική ένα πτυχίο έχει (όπως και τα 3/4 των Ελλήνων), δεν έχει μεταδιδακτορικό στην πυρηνική αστροφυσικη.
Δε θα δεχόμουν τη θέση αν :-ήξερα οτι δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και υπήρχε περίπτωση να εκθέσω το πρόσωπο που είχε μεσολαβήσει-δε μπορούσα να δεσμευτώ απέναντι στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης (ωράριο, υπερωρίες, τυχόν εξωτ. εργασίες κτλ).-ο άνθρωπος που με σύστησε δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης ή έχω την υποψία οτι περιμένει να βγάλω την υποχρέωση με τρόπο που δε μου ταιριάζει ή έχει δείξει δείγματα οτι πρόκειται να επεμβαίνει σε πράγματα (έστω και επαγγελματικά) που δεν τον αφορούν.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα δεχόμουν, θα έβαζα τα δυνατά μου και θα έλεγα κι ευχαριστώ!
Που ζεις εσυ σε αλλη χωρα?Αυτοι που εχουν γνωριμιες δουλευουν.Ειτε σε ιδιωτικο ειτε σε δημοσιο.Αυτοι που δεν εχουν ειναι ανεργοι.Για να βρει δουλεια καποιος χωρις μεσο ισοδυναμει με το να ειναι τοσο τυχερος που να κερδισει το τζοκερ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon