ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2017 | 12:05

Παιδαγωγικά

Πολύ θέλω να περάσω παιδαγωγικό. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αλλά κυρίως Αθήνα για να είμαι με τους δικούς μου. Από μικρή μου άρεσε δασκάλα. Είναι το όνειρο μου. Να έχω 25-30 μικρά και να τα λέω κάντε αυτό κάντε εκείνο. Πολύ μ'αρέσει. :D
14
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο ένα κείμενο για τα παιδαγωγικά. Νεολαία είστε σίγουρα στο 2017; Νομίζετε ότι είμαστε ακόμα στην δεκαετία του 80 με τον ανδρέα στο τιμόνι να μονιμοποιεί κόσμο και κοσμάκη. Χόρτασε τότε ο κόσμος και ακόμα και σήμερα εκεί πάει. Πηγαίνετε παιδαγωγικά. Μετά μην κλαίγεστε όμως για την δουλειά που δεν θα έχετε. Λύσεις υπάρχουν ακόμα και σε αυτόν τον τομέα και δεν αναφέρομαι για ελλαδιστάν. Μην ακούς τον αλέξη που λέει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια το 18. Εδώ ετοιμάζει να φέρει το 4ο. Σε αυτήν την μπανανία δεν υπάρχει μέλλον. Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε τόσο το καλύτερο θα είναι για εσάς.
Σε χαιρετω απο τον καναπε μου καο το νουμερο περιπου 5.500 του πινακα ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ! (οχι δε σχολασα μολις,απλα φετος δε δουλευω καν και δε νομιζω να ξαναδουλεψω). Επισης μαλλον σε χαιρετουν και οι 7494 απο τον πινακα μηδενικης προυπηρεσιας.Καλη επιτυχια.. (περαν του χιουμορ,ξανασκεψου το..στην καλυτερη θα καταληξεις με ιδιαιτερα. Αλλιως θα καταληξεις εξω με πολλες δυσκολιες μιας που το πτυχιο μας ειναι για το ελληνικο συστημα και απαιτει,αν βγεις εξωτερικο,αριστη γνωση της εκαστοτε ξενης γλωσσας.
Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε, ότι σαν κλάδος σπουδών δεν προσφέρει πια επαγγελματική αποκατάσταση;Κι αν κάνεις ιδιαίτερα, θα σε υποβαθμίσουν με 3-5ευρώ/ώρα! Γίνε στρατιωτικός καλύτερα, εφόσον γουστάρεις να διατάζεις κόσμο.Τα παιδιά γουστάρουν καθοδήγηση.
Δεν φτάνουν όλα τα άλλα και την γενική μιζέρια της εποχής. Να έχουν κι ένα άτομο να βγάζει όλα του τα συμπλέγματα πάνω τους; Αν υπήρχε πραγματική εξυγίανση και αξιοκρατία σε αυτόν τον τομέα, θα δούλευαν σχεδόν αυτοί που θα 'πρεπε.
Έτσι! Να την συνετίσεις με τους σύγχρονους παιδαγωγικούς τρόπους. ? Κατά τα λοιπά. Εδώ φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας , όπου πρώτα περνάς σε κάποια σχολή και μετά βλέπεις αν σου αρέσει ή ακόμη κι αν κάνεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Φυσικά, μπορεί να κρίνει κι από τα βιώματά της από εκπαιδευτικούς. Χωρίς ίχνος ειρωνείας (αλλά μην το πολυπάρεις και πάνω σου) μακάρι κι άλλοι παιδαγωγοί να είχαν αυτή την προσέγγιση που έχεις εσύ προς τα παιδιά(σου κατέστρεψα οριστικά την μάτσο εικόνα σου :Ρ).
Scroll to top icon