ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2017 | 12:59

Τι λετε?

Ειναι ενα παιδι που μ αρεσει και του αρεσω και γω απ ο,τι εχω καταλαβει. Εγω δεν ειμαι παντα πολυ εκδηλωτικη μαζι του, οποτε νομιζω οτι εκεινος διατηρει αμφιβολιες για το κατα ποσο τον γουσταρω η οχι. Σιγουρα του εχω δειξει καποια σημαδια και ειμαι αρκετα σιγουρη οτι τα εχει λαβει, αλλα καποιες αλλες φορες ειμαι ψιλοαδιαφορη, οποτε μπορει να τον μπερδευω. Γενικα ειμαι παντα επιφυλακτικη στην πρωτη φαση της γνωριμιας μου με καποιον κ δεν ανοιγομαι ευκολα, ουτε δειχνω τι νιωθω. Οποτε εκεινος μπορει αυτο να το εκλαμβανει οτι ειμαι αρκετα χλιαρη απεναντι του, οτι δεν τρελαινομαι για παρτη του. Μου ειχε κανει και παραπονα καποια στιγμη οτι δεν τον παιρνω συχνα τηλεφωνο κ οτι παντα εκεινος με παιρνει κλπ(υποτιθεται για να με πειραξει, οχι με σοβαρο υφος δηλαδη). Και μαλιστα παρατηρησα οτι, απο τοτε που μου το ειπε αυτο, πλεον, καθε φορα που μου προτεινει να βρεθουμε, πεταει σε μενα το μπαλακι για να κανονισω εγω το ποτε ακριβως θα βγουμε. Δηλαδη μπορει να μιλαμε με μηνυματα και να μου πει καποια στιγμη "παμε μεσα στην επομενη βδομαδα για καφε?" και εγω του λεω ναι, και μου λεει "οκ, οποτε θες, παρε με να παμε". Ειναι δηλαδη σαν να θελει να δει να κανω εγω την πρωτη κινηση, για να κανονισουμε την εξοδο μας. Που στην ουσια δηλαδη και σ αυτη την περιπτωση εκεινος εκανε την πρωτη κινηση, γιατι εκεινος προτεινε τον καφε, απλα θελει φανταζομαι να δει και απο μενα ενα βημα, να μην τα κανει ολα εκεινος δηλαδη. Αυτο φανταζομαι σημαινει πως δεν ειναι σιγουρος για το αν νιωθω και γω τα ιδια με κεινον? Και θελει με αυτο τον τροπο να διαπιστωσει, αν εγω θα παρω την πρωτοβουλια να επιδιωξω να βγω μαζι του, χωρις να με "πιεσει" εκεινος?
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εστειλε κανενα γριφο ο ανθρωπος που να χρειαζεται ψυχολογικη αναλυση, ξεκαθαρος ειναι... Τι μπορει να σε μπερδεψε σε ολα αυτα, αληθεια δεν καταλαβαινω. Ωρες ωρες νιωθω σαν να ζουμε σε γιγαντια προσομοιωση της λαμψης "-στειλε μου να βγουμε βιρνα. -τι εννοεις γιαγκο, θες να σου στειλω εγω για να βγουμε? - ναι βιρνα, θελω να μου πεις οταν θα μπορεις να βγουμε -γιαγκο μιλα καθαρα, θες να πεις οτι θα περιμενεις μηνυμα μου για να βγουμε;"
Scroll to top icon