ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2017 | 16:31

ειμαι απιστη?

βρισκομαι σε μια ευτυχισμενη σχεση, που το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βρισκομαστε αρκετα. εκεινος δουλευει συνεχεια και δυστυχως δεν μενουμε μαζι λογο οικονομικων. αυτο σημαινει λοιπον οτι δεν κανουμε σεξ οσο συχνα θα ηθελα και πολλες φορες που ειμαστε μαζι ειναι κουρασμενος και μενω με το ..... στο χεερι! οντως εχει πολυ φορτωμενο προγραμμα, δεν ειναι οτι με αποφευγει για αυτο κι εγω δεν θελω να τον πιεζω.εδω και πολυ καιρο λοιπον, ειναι καποιος αλλος που μου την πεφτει πολυ εντονα, εγω τον αγνοουσα για καιρο. αλλα καποια στιγμη λυγισα και καναμε τηλεφωνικο σεξ. απο τοτε εχει ξαναγινει περιπου αλλες 3-4 φορες μεσω τηλεφωνου και μυνηματων μονο.οταν ο φιλος μου δεν μπορει, εκεινος μου λεει αυτα ακριβως που θελω να ακουσω εκεινη την ωρα.αυτο θεωρειται απιστια?
5
 
 
 
 
σχόλια
Μου κάνει εντύπωση που το κράξιμο που τρως, με τούτη την εξομολόγηση, είναι τόσο κομψό...Όπως και να 'χει, θα σε συμβούλευα να μην το παίζεις τόσο αφελής και να συνειδητοποιήσεις ότι, ναι είναι απιστία!
Εσύ θα το θεωρούσες απιστία αν το έκανε αυτός για τους ίδιους ακριβώς λόγους που το κάνεις και εσύ;Αν ναι,τότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.Τελείωσε το με τον άλλον και μίλα στο φίλο σου.Ή χώρισε με το φίλο σου για να είσαι με τον άλλον,δεν ξέρω.Αν,πάλι,όχι τότε γιατί νιώθεις τύψεις και δε λες στο αγόρι σου "αγάπη μου,κάνω τηλεφωνικό σεξ με έναν άλλον γιατί εσύ δε με καλύπτεις σεξουαλικά όσο θα ήθελα";Σαφώς,μην ξεχάσεις μετά να του δώσεις το ελεύθερο να κάνει και εκείνος το ίδιο αν δεν είναι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική σας ζωή.
Ναι θεωρειται απιστια και το ξερεις αλλιως δεν θα ενιωθες τυψεις απλως δεν μπορεις να το παραδεχτεις ακομα στον εαυτο σου. Ο φιλος σου εργαζεται πολυ σκληρα για να μπορει να επιβιώσει και εσυ βρισκεις πατημα για να τον κερατωσεις καλυτερα να χωρισεις απο τη στιγμη που δεν σε καλυπτει χρονικα.
Scroll to top icon