ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2017 | 12:23

Ντροπή για τον εαυτό μου.

Εξαιτίας των απελπιστικών κινήσεων που είχα κάνει για να έχω κάποιο άγορι δίπλα μου ή για να κάνω σεξ ή για να λέω οτι είμαι με κάποιον. Και δεν λέω να διεκδικούσα κάποιον που μου άρεσε αλλά να λέω σε γνωστους-φίλους-συγγενείς αν έχουν κανέναν να μου γνωρίσουν, να βγαίνω με αγνώστους που γνώριζα απο το ίντερνετ και άλλα τέτοια απελπιστικά... Τότε δεν το καταλάβαινα, αλλά τώρα θέλω να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πιστεύω ότι είναι καθόλου τραγικό να θέλεις να ξεφύγεις από τη μιζέρια της μπακουριάς και της αγαμίας.Με ποιά έννοια μετανοιώνεις δηλαδή; Νορμάλ το κόβω να θέλεις να ζήσεις από το να κάθεσαι στους 4 τοίχους πίσω από ένα pc.
Λέει ότι δεν της άρεσαν. Εκεί είναι το άσχημο. Αλλά οι γνωριμίες μέσω γνωστών ή μέσω ίντερνετ τι κακό έχουν; Οκ και με άτομα μπορείς να γνωριστείς στον δρόμο, σ΄ένα παγκάκι ή σε μια καφετέρια.
Δεν γράφει πουθενά ότι δεν τις άρεσαν. Απ'ότι κατάλαβα λέει ότι δεν διεκδικούσε κάποιον που γούσταρε πολύ. Περιγράφει απλά μια χλιαρή κατάσταση.Επίσης δεν είπα ότι οι γνωριμίες μέσω ιντερνετ είναι κακές. Αυτό που έγραψα με το pc και τους 4 τοίχους απευθύνεται στα άτομα που λιώνουν μπροστά σε αυτό χωρίς να το χρησιμοποιούν λ.χ για κάποια γνωριμία όπως η εξ. :)
Στο κόμπλεξ της εξ. για τις διαδικτυακές γνωριμίες αναφερόμουν. Άλλο να μην τις αρέσουν ( που έχει μια λογική ) κι άλλο να τις δαιμονοποιεί, πλέον. Το θέμα είναι ότι το έκανε ενοχικά. Αν είχε την οπτική που παρουσιάζεις εσύ θα ήταν μια χαρά.
Εντάξει, δεν το βρίσκω τόσο τραγικό απλά αναποτελεσματικό. Η ανάγκη να είσαι με κάποιον όποιος κι αν είναι αυτός είναι άσχημο πράγμα όπως και η ανάγκη να θες να τον δείξεις αλλά υπάρχει κοινωνική πίεση. Τώρα που ξέρεις, να κοιτάς να σου αρέσει κι ο άλλος. Μεγάλο πράγμα να σε εξιτάρει ο άλλος. Να υπάρχει χημεία ερωτική αλλά και επικοινωνιακή κυρίως.
Scroll to top icon