ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2017 | 08:32

ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ;

Αλήθεια τώρα, απλά ΓΙΑΤΙ;Υπάρχει λόγος να πρέπει να μπαίνω μέσα σε αυτή τη στήλη για να μάθω την αλήθεια για σένα και να μου μιλάς τόσο καιρό για μια μεγάλη σου αγάπη ως προς εμένα; Έπρεπε να φτάσουμε χτες στο αμήν; Ξέρω ότι δεν θα μου δώσεις εξηγήσεις άλλες, και τι να πεις καημένε; Ότι δεν είναι αυτό που νομίζω; Αν δεν είχα χάσει τόσα από τη ζωή μου (όχι πως μου το ζήτησες, απλά αν δεν τα έχανα θα σε έχανα :) ) για σένα θα γέλαγα τώρα. Νιώθω περίεργα. Όταν έχεις αγαπήσει ένα άτομο, δεν περιμένεις να σου φερθεί τόσο λίγα, όχι σε μένα προσωπικά, αλλά στον καθένα. Τουλάχιστον χτες μπήκε ένα οριστικό τέλος με εμάς τους δύο. Μπορείς να περιφέρεις εδώ μέσα τον έρωτά σου. Μπορείς να δηλώνεις βάθος και ειλικρίνεια. Αλλά πόσο γρήγορα η μεγάλη σου αγάπη για μένα εξαλείφθηκε. Δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ (όχι πως σε νοιάζει στην τελική) ότι κατάφερες να είσαι τόσο λίγος αλλά να γεμίσεις εμένα ανασφάλειες για την αξία μου. Όταν κάποιος δεν μας κάνει, απλά τον αφήνουμε στην ησυχία του πριν βρούμε άλλο άτομο και αν περάσαμε και δύο καλές στιγμές μαζί του τον τιμάμε κάπως. Αλλά εγώ θα σου κάνω μαθήματα αγωγής; Δεν πειράζει, χαλάλι σου. Καλή ζωή με τις επιλογές σου όσο κι αν δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ; Άλλον άνθρωπο αγάπησα; Θυμάσαι που σου έλεγα προχτές ότι ζηλεύω αυτά που νιώθεις γι'αυτήν (τα οποία και αρνήθηκες) ε λοιπόν, σήμερα δεν τα ζηλεύω. Μου έχεις φερθεί απλά χυδαία. Δεν λυπάμαι που σε έχασα. Δεν λυπάμαι που δεν θα ξαναμιλήσουμε. Δεν με πειράζει το ότι δεν θα σου λείψω. Δεν με πειράζουν πολλά. Εύχομαι μόνο να μην σου επιτρέψει ποτέ κανένα άτομο να του φερθείς τόσο χυδαία όπως έκανες σε μένα. Καλύτερα που έφυγες χτες, όπως είχες πει και μόνος σου σε μια κρίση αυτογνωσίας πριν λίγες μέρες ... όντως δεν σου αξίζω. Τώρα ας ετοιμαστώ για δουλειά, ο χρόνος που χάνω για σένα ή με σένα, δεν αξίζει. Ούτε μια ευπρεπής εξήγηση ιδιωτική δεν έδωσες. Φυσικά και την χρωστάς. (Παρακαλώ πολύ από την διαχείριση να περαστεί)
2
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ πρόσφατα,διάβασα για τον όρο"gaslighting"...για τσέκαρε το λίγο...κάτι στην εξομολόγησή σου,μου το έφερε στο μυαλό...Εγώ έβαλα στην λίστα,να δω και την ταινία που "βάφτισε" αυτήν την κατάσταση...από τα λίγα που διάβασα στην περίληψη,πρόκειται για μια υπόθεση αριστοτεχνικής χειραγώγησης...Και κάτι τελευταίο,μην πιστεύεις ότι επειδή κατάλαβες κάποια πράγματα,τα ξεπέρασες κιόλας...μη βιάζεσαι,αλλά μείνε συνεπής στις αποφάσεις σου... :)
Scroll to top icon