ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2017 | 04:15

Τελικά δεν αξιζε ρε συ....

Τελικά δεν αξιζες ρε συ τζενακι, Δεν άξιζαν τα δάκρυα μου που ελουζαν το πρόσωπο μου για σένα. Δεν άξιζαν τα αδιέξοδα μου που δεν μπορούσα να βρω πουθενά ηρεμία επειδή μου έλειπες αφάνταστα. δεν αξιζε όλος αυτός ο ατελειωτος φριχτος πόνος μου για σένα. Δεν αξιζες τπτ από όλα όσα έιχα κάνει για σένα. Δεν αξιζες τπτ Δεν αξιζες να έχεις εμένα.... Αξίζεις αυτό που έχεις τώρα, Αξίζεις αυτόν που έχει τώρα. Αξίζεις ολα όσα έχεις χάσει και είσαι αναγκαστική να ζεις μέσα στο περυτιλιγμενο με χρυσοχαρτο ψέμα σου. Αξίζεις να έχεις δίπλα σου όλους αυτούς τους ψευτικους ανθρώπους που όταν τελειώσουν με εσένα θα σε πετάξουν στα σκουπίδια όπως ακριβώς εσύ πεταξες εμένα. Αξίζεις να πονέσεις να υποφέρεις να μαρτυρισεις να σηρθεις να ματωσεις όπως εγώ. Εγώ δεν τα αξιζα, Γιατί σε εμένα το μόνο λάθος μου ήταν ότι εγώ σε αγάπησα με όλη μου την δύναμη της ψυχης μου. Κ εσυ με πρόδωσες κ με πεταξες τόσο σκληρά κ άδικα. Πως μπορείς και είσαι μ αυτόν που τόσο τον απαξιουσες τόσο τον χλευαζες τοαο τον εκραζες. Πως?Δεν σου είχανε πει ποτέ ότι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία; Εγώ σου έδωσα 10 αυτός 100 εγώ όμως είχα δέκα αυτός 1000.Οχι δε θέλω να σε καλά, Ούτε να περνάς καλά ούτε να είσαι ευτυχισμένη ποτέ. Γιατί, Πολύ απλά εγώ τα είχα αυτά, Και εσύ μου τα πήρες και τα πεταξες. Δεν μπορώ να γελάσω αληθινά δε μπορώ να περάσω ώρα χωρίς να θυμάμαι. Δε μπορώ να ξεχάσω τπτ από όλα όσα περάσαμε μαζί.... Γιαυτό κ ρε θα γίνω ποτέ καλά........ Ας με μαχαιρωνες ας με πυροβολουσες ρε Τζένη, Ο πόνος θα ήταν ένας.... Όχι αιώνιο μαρτύριο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Σαν τη Τζένη θα υπάρξουν πολλές στη ζωή σου. Στο τέλος απλά τραβάς το καζανάκι και όλες αυτές πηγαίνουν στην αποχέτευση. Η μια που θα μείνει μαζί σου θα αξίζει τον σεβασμό, την προσοχή σου, την αγάπη σου.
Πολλές φορές τράβηξα το καζανακι καλέ μου φίλε, Ομως πάλι εκεί. Κάποια στιγμή ανεβαίνουν στην επιφάνεια και πονάνε τόσο πολύ..... Όμως η ζωή συνεχίζεται είτε το θέλουμε είτε όχι. Να σαι καλά για τα όμορφα σου λόγια.
Scroll to top icon