ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2017 | 23:34

Πανελλήνιες!

Ναι δίνω και εγώ φέτος Πανελλήνιες και μάλιστα σε 10 μέρες! Δεν ξέρω όμως τι πρέπει να κάνω,από την μία αγχώνομαι γιατί δεν έχω βγάλει την ύλη όπως θα ήθελα και από την άλλη όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να διαβάσω με πιάνει και το αναβάλω συνέχεια..Το θέμα είναι ότι έχουν μείνει λιγοστές μέρες και θα έπρεπε να κάνω τις τελευταίες επαναλήψεις.Δεν ξέρω γιατί το γράφω ίσως θέλω λίγο εμψύχωση,λίγη κατανόηση.Δεν έχω ιδέα! Αυτό από εμένα,καλή επιτυχία σε όσους δίνουν αλλά και σε όσους δεν δίνουν!
4
 
 
 
 
σχόλια
Η φοιτητική ζωη ειναι το καλυτερο πράγμα, παρτυ, γνωριμίες, έξοδοι, κοπάνες απο τη θεωρία μιας κ δεν παιρνεις απουσια, αξιζουν αυτές οι 10 μερεες να διαβασεις!!
και περιμενεις εμψυχωση απ αυτη την κοινωνια?απ αυτον τον κοσμο που μονο τα δικα τους προβληματα τούς ενδιαφερουν?εγω θα σου δωσω τις καλυτερες ευχες μου κ θα σου πω να χαλαρωσεις.
Scroll to top icon