ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2017 | 02:50

#@#@#!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΏΡΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ! ΓΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΤΟ ΠΡΩΊ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΊΣ ΛΟΙΠΌΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΥΜΩΜΈΝΟ ΜΥΜΗΜΑ : ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΛΑΙΚ ΣΕ ΜΙΣΟΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΤΟΥΣ? ΟΎΤΕ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΆΖΟΜΑΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΒ ΣΟΥ! ΟΚ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΗ ΚΆΝΕΤΕ ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΆ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΠΛΆ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΎ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΛΆΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΆΡΤΥ ΜΑΣ! ΌΧΙ ΌΜΩΣ ΝΑ ΔΩ Κ ΦΆΤΣΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΆΣ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΈΡΜΑ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ Κ ΘΈΛΟΝΤΑΣ Κ ΜΗ ΌΣΟ ΈΞΥΠΝΗ Κ ΑΝ ΕΊΜΑΙ ΒΑΔΊΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΑ. ΛΙΓΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΆΠΤΕΙ! Μ ΑΡΈΣΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΚΉΡΥΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΝΤΕΜΈΚ ΉΤΑΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΎΣΤΑ ΣΟΥ! ΒΡΕ ΠΟΙΌΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ? Κ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΉ ΌΧΙ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ Κ ΕΣΎ Ο ΚΡΙΣ ΧΕΙΜΣΓΟΥΟΡΘ! ΟΠΌΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΊΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ Κ ΓΩ ΓΥΜΝΟΥΣ ΆΝΤΡΕΣ ΕΤΣΙ ΓΤ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ?Και μην αρχίσετε τώρα όλοι να μου λέτε: τι κακό έκανε ο άνθρωπος; για ένα like κ ενα follow κανεις ετσι; Γιατί μη μου πείτε ότι όταν είσαστε ερωτευμένοι δε κάνετε και πράγματα που δε σας αντιπροσωπεύουν! Δηλαδή εντάξει και οι πιο ακέραιοι χαρακτήρες οταν έρχονται αντιμετωποι με το συναίσθημα αντιδρούν σπασμωδικά. Και ναι λοιπόν δε με αναγνωρίζω. Εγώ που δεν έκανα πότε στη ζωή μου φβ ,χωρις να το κραζω απλα επειδη σε εμενα δε ταιριάζει ειμαι ΟΚ με τους άλλους να έχουν, ξαφνικά έχω ένα χαζοινσταγκραμ έτσι για να κάνω το χόμπυ μου και με ενδιαφέρει ένα like και ένα follow ! Ένα ΛΑΙΚ! Έλεος! ΓΤ παραλογιζομαι ? Δεν ΜΟΥ αξίζει! ΓΤ να με νοιάζει τόσο? (Πέρασε το καλέ μου διαχειριστή των εξομολογησεων, pleaaase)
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγω δεν θα σε κραξω. Σε καταλαβαινω. Ποσες ανασφαλειες μας γεμιζει ολες αυτο το πραγμα. Ειμαι σιγουρη πως αν εκανες και εσυ λαικ σε μισογυμνους αντρες με σιξ-πακ,ο δικος σου δεν θα εκανε τιποτα. Τι να πω ανεξηγητη η λογικη τους.
Scroll to top icon