20 αεροδρόμια σε ιδιώτες

20 αεροδρόμια σε ιδιώτες Facebook Twitter
2

Στην παραχώρηση 20 περιφερειακών αεροδρομίων ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, μετά από σχετική συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του ΤΑΙΠΕΔ.  Τα προς παραχώρηση αεροδρόμια θα χωριστούν σε δύο ομάδες μα αυτά της Ρόδου και της Κω, να περιλαμβάνονται στην πρώτη ομάδα ενώ  στη δεύτερη τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, των Χανίων και της Κέρκυρας.

Τα 20 αεροδρόμια που πρόκειται να παραχωρηθούν είναι τα: Ρόδου, Θεσσαλονίκης, Κω, Κέρκυρας, Χανίων, Ζακύνθου, Σαντορίνης, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σάμου, Κεφαλονιάς, Ακτίου, Καβάλας, Σκιάθου, Αλεξανδρούπολης, Χίου, Καρπάθου, Καλαμάτας, Λήμνου, Ιωαννίνων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
αυτό σημαίνει ότι τα τέλη αεροδρομίου θα αυξηθούν οι θα μειωθούν? Διότι εάν αυξηθούν ήδη περισσότερα από τις αστρονομικές τιμές που έχουν μέρχι στιγμής αδυνατώ να καταλάβω πως θα πηγαίνω έρχομαι στους συγγενείς μου στην Λήμνο και στην κεφαλλονιά από την στιγμή που το τα καραβια στην λήμνο ΑΚΌΜΗ είναι σε αθλια κατάσαση ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ δεν έχουμε δρομολόγια που διευκολύνουν τους ντόπιους αλλα και τους τουρίστες αλλα και τα κτελ της κεφαλληνίας που έχουν φτάσει 80 euro πήγαινε έλα!