ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2017 | 16:43

αμαρτία

Καλησπέρα σας, σε λίγο καιρό παντρεύομαι, και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, καθώς παίρνω ένα πολύ καλό παιδί αυτό που λέμε για γάμο, για στοργικό πατέρα και ξέρω ότι με αγαπάει πολύ.. είμαστε μαζί αρκετά χρόνια και σίγουρα το πάθος της αρχής δεν είναι το ίδιο με την αρχή..παρόλα αυτά δε θα τον άλλαζα με τίποτα. Τον τελευταίο καιρό, στο χώρο εργασίας μου υπάρχει ένα παιδί, που ενώ ξέρω ότι δεν ταιριάζω με τίποτα και δε θα φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου σε σχέση μαζί του, έχω πιάσει τον εαυτό μου να φλερτάρω και να κοντραρίζομαι έντονα μαζί του. Νιώθω την ανάγκη να τον βλέπω και γενικά τον σκέφτομαι πολύ έντονα, συνέχεια και μου βγάζει κάτι πολύ ερωτικό...δεν έχω καταλάβει αν είναι και από τη μεριά του το ίδιο,αν και δε πιστεύω ότι νιώθει τα ίδια..ενώ αγαπάω πάρα πολύ τον συντροφό μου και δεν μετανιώνω για κάτι, και είμαι χαρούμενη που παντρευόμαστε, έχω φάει μια απίστευτη φρίκη,νιώθω ένα απίστευτο βάρος καθημερινά, τα συναισθήματα που μου βγάζει αυτός δε τα έχω ξανανίωσει εδώ και πολύ καιρό..μόνο που τον βλέπω..έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι θα ήταν καλύτερο να παραιτηθώ, καθώς όσο πιο πολύ βλέπεις κάποιον τόσο πιο έντονο γίνεται εγκεφαλικά...αλλά δεν είναι εφικτό..και δεν ξέρω τι να κάνω...
7
 
 
 
 
σχόλια
Πολλη ηθικολογια, καθολου ρεαλισμος θα πω εγω.... Υπαρχει ανθρωπος που δε θα μπει καποια στιγμη στον πειρασμο? Αν ναι θα πρεπει να ειναι καποιος πολυ flat. Σορυ, αλλα δε θεωρω αυτο που περιγραφει η εξ κατι εξωπραγματικο. Ουτε για μενα αποδεικνυει πως δεν την καλυπτει η σχεση της. Ανθρωποι ειμαστε κ καποια στιγμη αν εισαι σε μια μακροχρονια σχεση μπορει να βρεθει καποιος που να σου κανει ενα κλικ. Δε λεμε να ενδιδεις καθε φορα που μπορει να συμβει κατο τετοιο, αλλα το να αποκλειεις πως μπορει σε προσελκυσει καποιος αλλος, ενω εισαι σε σχεση ειναι παλαβο.
Mηπως επειδη σκεφτεσαι οτι θα δεσμευτεις με τον μελλοντα συζυγο και δεν θα εχεις αλλη ευκαιρια να φλερταρεις, να κανεις σχεση με καποιον αλλον, σου βγαινει αυτο με τον συναδελφο σου;Kαλο ειναι να ξεκαθαρισεις μεσα σου τι θελεις πριν τον γαμο.
Πάρε τηλέφωνο τον κερατά. Αλλά έτσι είναι. Όσο είστε νέες δεν το δίνεται εύκολα, μετά παντρεύεστε και θυμάστε να ζήστε.Ειδικά άμα τον φλερτάρεις κιόλας, θέμα χρόνου είναι το κέρατο.
Scroll to top icon