ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2017 | 20:45

Μαρτύριο

Κάθομαι και σκέφτομαι πόσα πράγματα στερείσαι όταν είσαι μόνος.Και πόσο τυχεροί είναι όσοι έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους,ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές.Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από την μοναξιά.Και ειδικά την μοναξιά που δεν τελειώνει.Θες να κάνεις ένα ταξίδι,δεν έχεις έναν άνθρωπο μαζί.Θες να πας ένα σινεμά,πας μόνος σου σαν φυλακόβιος.Θες να κανεις μια βόλτα χέρι χέρι με κάποιον,όπως τόσοι που βλέπεις γύρω σου,αλλά την κάνεις μόνος σαν σκύλος.Και το βράδυ σπίτι,πάλι μόνος με τον υπολογιστή και την τηλεόραση.Μόνος,μόνος,μόνος,μόνος...Κρίμα πραγματικά για όσους περνάμε αυτό το μαρτύριο.Και συμφωνώ με κάτι που διάβασα σε μια άλλη εξομολόγηση,ότι όσο είσαι μόνος,μαζεύεις τόση αγάπη μέσα σου αλλά δεν έχεις πού να την δώσεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τελικά είναι θέμα οπτικής τα πάντα! Πας να δεις ταινία μόνος: βρίσκεις τις καλύτερες θέσεις, δεν σου γκρινιάζει κανείς αν αργήσεις, διαλέγεις την ταινία που θες κι όχι που θέλει η παρέα. Βόλτα μόνη; Μουσική στ' αυτιά, με τον δικό σου ρυθμό για όσο θες και όπου θες.Ταξίδι μόνος σου; Γίνεσαι πιο κοινωνικός, βλέπεις πώς περνάς με τον εαυτό σου και γιατί όχι μπορεί ν' αποκτήσεις παρέα κατά τη διάρκεια. Ακόμη, φτιάχνεις το πρόγραμμα όπως θες. Στην χειρότερη πάντως, πας με γκρουπ και πιάνεις την κουβέντα με κάποιο άτομο!
Scroll to top icon