ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2017 | 16:06

Τι παιζει?

Μ αρεσει ενα παιδι, το οποιο εχω γνωρισει σε κοινη παρεα. Αυτος πριν καποιους μηνες χωρισε απο μακροχρονια σχεση και αυτος ειναι ενας λογος για τον οποιο εγω δεν θελω να του δειξω και πολυ εντονα τι νιωθω, γιατι δεν θελω να με χρησιμοποιησει σαν μεσο για να ξεπερασει την πρωην του. Ωστοσο, υπαρχει ενα εμφανες φλερτ αναμεσα μας, το οποιο το αντιλαμβανομαστε κ οι δυο μας(αλλα και οι κοινοι μας φιλοι).Εκεινος απουδαζει Θεσ/νικη, αλλα κανονικα μενει στην πολη που μενω κ γω. Οταν ειναι στην πολη σπουδων του, μου στελνει που και που στο fb, με ασημαντες κυριως αφορμες, πχ μου στελνει κειμενακια απ αυτες τις σελιδες τυπου "ο τοιχος ειχε τη δικη του υστερια" και μου λεει "το ειδα και θυμηθηκα εσενα". Επισης, οταν ερχεται στην πολη μας, με παιρνει απ τους πρωτους τηλεφωνο για να βρεθουμε. Και γενικα οταν ειναι εδω, παιρνει πολλες πρωτοβουλιες, ωστε να κανουμε πραγματα οι δυο μας. Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι το εξης: οταν μου στελνει εκεινος, ειναι πολυ επικοινωνιακος και ανετος μαζι μου, με πειραζει, μου κανει πλακα και εγω απ την πλευρα μου του απανταω μια χαρα και γενικα η συζητηση κυλαει ωραια, ενω οταν του στελνω εγω, ειναι αλλος ανθρωπος ρε παιδια. Δηλαδη μου απανταει λακωνικα κ δεν δειχνει καμια διαθεση να συνεχισει την κουβεντα μας. Ενω θα μπορουσε να πει κατι παραπανω, αν ηθελε. Δεν καταλαβαινω...Αν καποιου του αρεσεις, δεν υποτιθεται οτι θα κανει τα παντα, για να παρατεινει τη διαρκεια της συζητησης σας? Δεν μπορω να βγαλω ακρη. Γιατι οταν του στελνω εγω δειχνει καποιες φορες σαν να απανταει αγγαρεια, ενω οταν στελνει εκεινος ειναι πολυ οκ? Με παιζει? Δεν τον ενδιαφερω? Μα αν δεν τον ενδιαφερω, γιατι μου στελνει και κεινος? Και γιατι επιδιωκει να με βλεπει τοσες φορες, οταν ερχεται στην πολη μας? Τι σκατα? Γουσταρει να κανει μονο εκεινος την πρωτη κινηση για να μιλησουμε και ξενερωνει οταν παιρνω εγω την πρωτοβουλια και του στελνω? Μπορει καποιος να μου εξηγησει τη συμπεριφορα του?
7
 
 
 
 
σχόλια
Αχ αυτή η καραμέλα του προσφάτως χωρισμένου από πολύχρονη σχεση...Αν ο άλλος θέλει να απέχει γιατί θέλει να μαζέψει τα κομμάτια του μετά από έναν χωρισμό, κάνει ακριβώς αυτό. Απέχει!Τα υπόλοιπα είναι σου 'πα, μου 'πες και να 'χαμε να λέγαμε!
Πολύ ευχαρίστως να σου εξηγήσω.Όταν κάποιος δηλώνει ότι χώρισε πρόσφατα και δεν είναι για πολλά πολλά, είναι πρόφαση καθαρά ότι ψάχνει για κάτι ευκαιριακό και επιφανειακό. Το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί είναι να δημιουργήσει μια ισορροπημένη σχέση. Αν καλύπτεσαι με τα λίγα που προσφέρει και μόνο, προχώρα.
Η πρώην δεν είναι τόσο πρώην κι είναι από πάνω του μπάστακας (στην πόλη που κυρίως μένει) όταν του στέλνεις. Ενώ όχι όταν σου στέλνει μιας κι επιλέγει τις ώρες εκείνος και είναι ελεύθερος. Επίσης επιδιώκει να σε βλέπει όταν έρχεται επειδή όταν είναι πάνω από 200χλμ μακριά δεν μετράει ως κέρατο! {απόπειρα χιούμορ}Θες κάποιον τέτοιον στην ζωή σου;
Η πρωην του δεν ειναι στην ιδια πολη μ αυτον, για την ακριβεια δεν ιεναι καν στην ιδια χωρα, γιατι κανει μεταπτυχιακο εκτος Ελλαδος. Οποτε αυτο που λες απορριπτεται. Το οτι μπορει να την σκεφτεται βεβαια ειναι πολυ πιθανο. Αλλα ακομα κ να τη σκεφτεται, αυτο πως μπορει να επηρεαζει τον τροπο που απανταει σε μενα, οταν του στελνω?
Μια υπόθεση έκανα για την πρώην. Μπορεί να είναι κάποια νυν! Πώς θα μπορούσες να το γνωρίζεις άλλωστε. Πάντως άτομο που στέλνει ξώχαρα μόνο όταν αυτό παίρνει την πρωτοβουλία σημαίνει ότι τις υπόλοιπες ώρες έχει άλλα να ασχοληθεί. Πιθανόν συμπεριλαμβάνοντα και άλλες κοπέλες.
Scroll to top icon