ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2017 | 16:58

Γιατι ειμαι ετσι; ΓΙΑΤΙΙΙΙ;

Εχω σχεση με ενα παιδι πανω απο μισο χρονο. Περναω τελεια μαζι του και με ικανοποιει σε ολους τους τομεις.Δεν θελω να τελειωσει αυτο που εχουμε και να χωρισουμε αλλα πριν μερικους μηνες ηρθε ενα παιδι στην ιδια δουλεια,τον βλεπω καθημερινα και μου χαμογελαει, μου στελνει να δει αν ειμαι καλα,μου μιλαει απο κοντα κτλπ. Πριν λιγες μερες μου ειπε πως νιωθει πραγματα για εμενα απο την πρωτη μερα που ειδε το προσωπο μου.Του ανεφερα πως ξερει οτι ειμαι με αλλον και δεν μπορει να γινει κατι μεταξυ μας.Μου ζητησε να βρεθουμε..του λεω μπορουμε να βρισκομαστε οποτε θελεις αλλα φιλικα και επαγγελματικα.Διαφωνησε λεγοντας μου οτι δεν μπορει να με εχει διπλα του και να μην με αγγιζει,να μην με φιλαει. Του ζητησα τοτε να κοψουμε επαφες και να μιλαμε μονο στην εταιρια για τα επαγγελματικα αφου επιβαλλεται. Δεν ηθελε,δεν το δεχτηκε. Δεν θελει να ξεκολλησει απο μενα και μου ζητησε να βγουμε κρυφα.. εννοειται πως δεν θα εκανα κατι τετοιο, αλλα κατι με τραβαει σε αυτον. Οσοι και να με εχουν πλησιασει τοσο καιρο,δεν μου εβγαλαν κατι. Μονο αδιαφορια. Τωρα γιατι αλλαξε οταν εμφανιστηκε αυτος;Γιατι να ειμαι πουτανα; γιατι να μην μπορω να ειμαι αφοσιωμενη μονο στον δικο μου; γιατι ειμαι αχαριστη; τοσα κανει για μενα.. Ντρεπομαι.. Θεε μου κανε κατι και να μου περασει.
4
 
 
 
 
σχόλια
εφόσον περνάς με το αγόρι που έχεις σχέση Καλά δεν χρειάζεται να το χαλάσεις άθελά σου αυτό Απλά προσπάθησε να μην δίνεις σημασία στο δικό του φλερτ και κοίτα τη δουλειά σου απλά αν μπορείς βγάλτο από το μυαλό σου αυτό που νιώθεις γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα κορίτσι μου Να προσέχεις Καλή επιτυχία σου εύχομαι πάντως το ότι τον βλέπεις στη δουλειά συνέχεια σε καταλαβαίνω Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντισταθείς Απλά πρόσεχε μην κάνεις την κουταμάρα και τα χαλάσεις όλα
Κάποιος που γνώρισες σε επαγγελματικά πλαίσια τους τελευταίους μήνες, έχει τόση δύναμη στις αντοχές σου και στην αυτοκυριαρχία σου; Και ισχυρίζεσαι ότι ούτε καν σε έχει ακουμπήσει; Μάλιστα...Εγώ λέω ότι μάλλον βαριέσαι στη σχέση σου και τα περί καλού συντρόφου και τι καλά περνάς, που μας σερβίρεις αποπάνω είναι φούμαρα. Όπως λέει και η φίλη Καραβάν, στο χέρι σου είναι... Πρωτίστως να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου και η ειλικρίνεια προς όλους τους υπόλοιπους, θα ακολουθήσει.
Εντάξει χαμήλωσε λίγο ταχύτητες με τους χαρακτηρισμούς και τα λοιπά (ή αν τρολλάρεις είσαι σε καλό δρόμο). Αυτό που σου συμβαίνει είναι απολύτως σύνηθες και ανθρώπινο. Στο χέρι σου είναι να μην εκτροχιαστεί.
Scroll to top icon