ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2017 | 22:31

Μια βοήθεια αν θέλετε...

Έχω να βγω έναν χρόνο για να πάω για ένα ποτό..Δεν έχω ούτε έναν άνθρωπο, μία συντροφιά..Επέλεξα την απομόνωση, από το να έχω δήθεν ανθρώπους και να με πληγώνουν ξανά και ξανά. Μετά από ένα διαστημα, σταματας να δεχεσαι την συγνωμη. Μόνο με δύο ανθρώπους επικοινωνώ που δεν βρίσκεται ο ένας στην Ελλάδα και ο άλλος είναι σε νησί. Σκέφτομαι να βγω, έστω και μόνη μου για ένα ποτό. Με φοβίζει όμως..Τι να κάνω; Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις κάποιον για παρέα αλλά κοντεύω να τρελαθώ στο σπίτι..
12
 
 
 
 
σχόλια
Είχα κι εγώ τον ίδιο φόβο, να βγω μόνη μου εφόσον δεν έχω κάποια παρέα, αλλά μήπως κακοχαρακτηριστώ; Δεν ξέρω αν νιώθετε το ίδιο κι εσείς που ζείτε σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη, αλλά για εμάς που ζούμε σε επαρχιακές πόλεις είναι εύλογος αυτός ο φόβος, όπως καταλαβαίνετε.Η πρώτη μου προσπάθεια στο να εξοικειωθώ με τις μοναχικές εξόδους ήταν το να πηγαίνω μόνη μου σινεμά. Εξομολογούμενη, στο συνιστώ, είναι όντως μια καλή αρχή. Αργότερα κι όποτε το επέτρεπε ο καιρός έκανα συχνούς περιπάτους στην πόλη, πολλές φορές άραζα και στην παραλία κι αγνάντευα τη θάλασσα τρώγοντας ένα σάντουιτς ή κανα παγωτό, ώσπου μετά από κάποιο διάστημα κατάφερα να πηγαίνω πού και πού μόνη για καφέ μετά την δουλειά - με βοηθούσε πάρα πολύ στο να χαλαρώνω από την εργασιακή ένταση πριν πάω σπίτι. Έβγαζα το λάπτοπ πάνω στο τραπέζι κι είτε χαζολογούσα στο fb, είτε έπαιζα κανα παιχνίδι, είτε διάβαζα Εξομολογήσεις! Βέβαια εκείνες τις πρώτες απογευματινές ώρες οι καφετέριες έχουν συνήθως ελάχιστο κόσμο, όποτε δεν ένιωθα τόσο πολύ αυτό τον φόβο του να με δουν μόνη σε ένα τραπέζι και να σκεφτούν ότι είμαι πιθανόν κακομοίρα ή τρελή. Βράδυ δεν έχω τολμήσει ακόμα να βγω μόνη, αλλά ελπίζω πως κάποτε θα το καταφέρω κι αυτό - όταν βέβαια ο φόβος που ανέφερα παραπάνω βγει εντελώς από το μυαλό μου..Πάντως, μου άρεσε πάαααρα πολύ η φράση του John Greater "το να βγαίνεις μόνος θα εκπέμψει αυτοπεποιήθηση", αν και δυστυχώς ελάχιστοι αντιλαμβάνονται κάτι τέτοιο.
Σε ευχαριστώ κατ' αρχήν για την προτίμησή σου στα γραφόμενά μου. Η αλήθεια είναι πως μία επαρχιακή πόλη ή ακόμα χειρότερα ένα χωριό δεν προσφέρονται για μοναχικές εξόδους εάν είσαι μοναχικό άτομο ή τυγχάνει να μην έχεις φίλους. Σε γνωρίζουν αρκετοί, αν όχι όλοι. Τα μυαλά των περισσότερων από τους κατοίκους στην επαρχία είναι δυστυχώς οπισθοδρομικά και μπετωμένα. Το να βγαίνει κανείς μόνος/η του/της στην επαρχία όντως φαίνεται παράξενο και ασυνήθιστο και αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού. Ενώ σε μία μεγαλούπολη, όπου μπορείς να χαθείς μες το πλήθος και να επιλέξεις ελεύθερα το είδος της διασκέδασής σου, το να αποφασίσεις να βγεις μόνος/η είναι σαφώς ευκολότερο.
Night black fairy k nancya κι αν γνωριζοσασταν μεταξυ σας; Αν ηξερα σε ποια πολη μενατε θα σας προτεινα εγω μερος κ ωρα. xixi Πλακα δε θα χε; κι εγω με την εξομολογουμενη θα κανονιζαμε να σας σχολιαζουμε απο το διπλανο τραπεζι. :P Φιλια σε ολες/ους.
Χαχχαχαχαχαχχααα!!!!Νωρις νυχτωσε εισαι αφασια ετσι?Γελασα πρωτα με την λεξη που την διαβαζα συλλαβιστα ρθελονυισμος...και μετα με τα υπολοιπα σχολια σου...Υπαρχουν ανθρωποι και εδω μεσα που τους συμπαθεις και χωρις να τους ξερεις για διαφορους λογους μεσα απο τις απαντησεις που δινουν και το χαβαλε που κανουν μερικες φορες,αρκει να τους πιανεις πως τα εννοουν...Να ναι καλα η lifo για αυτη την δυνατοτητα οπως ειπε και η NancyA (soulmate).. :-* Η εικονα σου παντως δεν δειχνει να νυχτωσε νωρις.. :-P
Night black fairy k nancya κι αν γνωριζοσασταν μεταξυ σας; Αν ηξερα σε ποια πολη μενατε θα σας προτεινα εγω μερος κ ωρα. xixi Πλακα δε θα χε; κι εγω με την εξομολογουμενη θα κανονιζαμε να σας σχολιαζουμε απο το διπλανο τραπεζι. :P Φιλια σε ολες/ους.
Και μόνη σου να βγεις,σίγουρα κάποιος θα σου την πέσει.Δεν είσαι άντρας να σε κοιτάνε περίεργα.Τώρα εαν έχεις κόλλημα να γνωρίζεις αγνώστους,κάτσε στη απομόνωση.
εχω βρεθει σε παρομοια φαση οχι επειδη δεν ηξερα κοσμο αλλα επεδη ετσι ειναι η κατασταση αν δεν εισαι σε σχεση ή τακτικος με μια συγκεκριμένη παρεα. Δεν χρειαζεται να σου πει καποιος να βρεις τροπους να γνωρισεις νεο κοσμο. χομπι ρθελονυισμος, αθληση... Στο μεταξυ υπαρχει και το σ αναζητώ... ;) το screening δικο σου.
Ο ρθελονυισμος τωρα πρεπει να ναι πολυ πρωτοποριακη μεθοδος. Ουτε κι εγω την ξερω, χαχα, εθελοντισμος εννοουσα, με την ευρεία εννοια... μην ανησυχεις παντως, ειναι φαση, θα περασει, εφ οσον το αναγνωριζεις ως θεμα κ σκεφτεσαι να κανεις κατι γι αυτο
Ίσα ίσα αν το συνδυάσεις σωστά και χαλαρά το να βγαίνεις μόνος θα εκπέμψει αυτοπεποιήθηση. Βρες μία κομψή καφετέρια με λίγο art design και ένα καθώς πρέπει μπαράκι και βγες μόνη σου. Τα μέρη αυτά προσφέρονται και για να κάνεις σοβαρές ερωτικές ή φιλικές γνωριμίες. Έχουν απαλή μουσική και χαμηλό φωτισμό που είναι ιδανικές προϋποθέσεις για σοβαρές γνωριμίες. Και τα ποτά που σερβίρονται σε τέοια μέρη είναι συνήθως καθαρά. Όχι μπόμπες. Τόλμα το. Να αποφεύγεις καφετέριες, μπαράκια και κλαμπς που συχνάζουν πολλά πιτσιρίκια και κάγκουρες.
Καταλαβαινω κ νιωθω τι λες γιατι περναω περιπου το ιδιο.Μη φοβασαι τιποτα κ μαθε να κανεις παρεα με τον εαυτο σου.Καλυτερα μονη παρα με λαθος παρεα κ συμβιβασμενη με τα δηθεν..Εγω βγαινω συχνα μονος κι ας ειναι καλυτερο το μοιρασμα..Ευχομαι ο,τι καλυτερο κ να αγαπας τον εαυτο σου κ να ονειρευεσαι!Α.
Nα μην σε φοβιζει καθολου...Παλια ντρεπομουν να το κανω και εγω αυτο και με φοβιζε οπως εσενα...Πηγα και για καφε ομως καποιες φορες μονη μου και ενα βραδυ βγηκα και για ποτο...Καλο θα ηταν να εχουμε ενα στεκι να μπορουμε να βγαινουμε χωρις να χρειαζεται να αισθανομαστε ασχημα και να πηγαινουμε και χωρις παρεα...Οπως λες και εσυ ετσι και εγω ενιωθα πως πνιγομουν και απο οσους σκεφτομουν δεν ηθελα να βγω με κανεναν τους...Πηρα την αποφαση λοιπον και βγηκα μονη μου...Ενιωσα ομορφα και το ειχα αναγκη...Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που μπορει να πλησιασουν για να σε γνωρισουν και να σου πιασουν κουβεντα αλλα αν δεν γουσταρεις τους διωχνεις με τον τροπο σου...Εγω ας πουμε ηθελα να ηρεμησω και ζητησα αυτο και μονο να με αφησουν να κανω...Οποτε,ετοιμασου και εφυγες!!!Να περασεις ομορφα! :-*
Scroll to top icon