ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2017 | 01:07

Διαφορετικη

Ειναί κακό να είσαι κοπελα γλυκια ηρεμη που δεν βριζει πρεπει ολες να βριζουνΗ αισθητικος που ειναι υπεύθυνη στην πρακτικη μου με ειπε σεμνοτυφη και λουλου ξερω οτι δεν επρεπε να δωσω σημασια στα λογια της αλλα μολις επεστρεφα σπιτι με το λεωφωρειο εβαλα τα κλαματα
4
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα απουσιάζουν η ευγένεια και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς. Κανόνας είναι ο τσαμπουκάς, η αθυροστομία, το ξύλο σε αρκετές περιπτώσεις και η κουτοπονηριά. Το να έχεις σωστή αγωγή έχει καταντήσει τόσο σπάνιο και δυσεύρετο που πλέον κοροϊδεύουμε όποιον φέρεται έτσι ή τον θεωρούμε πολύ καλό για να ναι αληθινός.
Έχει γεμίζει ο τόπος από ανθρώπου χωρίς ευγένεια και διακριτικότητα, θα ήθελες να είσαι σε ένα τέτοιο επίπεδο; Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει ψυχολογικά από άτομα που δεν αξίζουν. Εάν σου πούνε οτι πρέπει να αποκτήσεις κακές συνήθειες για να είναι trendy εσύ σαν άβουλο ον θ'ακολουθούσες την ανοησία του καθενός; Σκέψου λοιπόν τι άτομα εκλύει η συγκεκριμένη δίπλα της και πόσο αντιερωτική είναι καθώς κανένας δε νιώθει θαυμασμό για κάποιον που δεν ξέρει να μιλά και να σέβεται!
Σεμνότυφη και λουλού; Όπως προείπε η σχολιάστρια Ζουλού-Ζαζού έχει θέματα. Δηλαδή επειδή είναι αυτή αγενής και δίχως όρια πρέπει κι εσύ να γίνεις έτσι ; Ο κόσμος έχει περισσότερη ανάγκη από άτομα σαν εσένα, αρκεί να μην αφήνουν κάτι τύπισσες σαν την αισθητικό να την καταπατούν. Είσαι μια χαρά, όχι οι αυθαίρετες ταμπέλες των άλλων που πατάνε σε ό,τι τους παίρνει.
Είναι κακό να προσποιήσε κάτι που δεν είσαι. Αν νιώθεις ότι είσαι έτσι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου.Η αισθητικός σου προφανώς έχει προβλήματα με τον δικό της εαυτό και προσπαθεί να βγάλει δικά της απωθημένα.Αυτό δεν πρέπει να σε επηρεάζει.Συνέχισε όπως είσαι και κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερη από ότι ήσουν εχθές,με όποιον τρόπο σε εκφράζει.Καλό βράδυ!
Scroll to top icon