ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2017 | 18:30

Προς αντρικο κοινο.

Ειμαι σε μια σχεση περιπου 2 χρονια, 2 υπεροχα χρονια. Δεν εκτιμησα αρκετα η αληθεια ειναι το ατομο που ειχα διπλα μου. Μαθαινω πως οταν χωρισαμε μιλησε με την πρωην του και ενοχληθηκα και το χωρισα οριστικα. Αφου σιγουρευτηκα πως απλα μιλαγανε θεωρησα υπερβολικο ολο αυτο. Μετα απο 6 μηνες που βγαιναμε με ενοχλει ππυ προσπαθουσε να βγει με αλλες να κανει σεξ κλπ. Γινεται να μου φωναζει πως με θελει με αγαπαει δεν μππρει χωρις εμενα να το δειχνει και οσο ειναι ελευθερος να ψαχνει αλλου; εστω και για φαση. Ειμαι 20 και ειμαι 22.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνωμη βρε εξομολογουμενη αρχικα χωριζεται αλλα ενω ειναι ελευθερος και μιλαει με την πρωην του ξανα χωριζεις, απο τον χωρισμος αραγε; οριστικα. Αφηνεις να περασουν εξι μηνες με το βγαινω και δεν βγαινω, ενω το παιδι ειναι ελευθερος και σε ενοχλει που θελει σεξ? Δεν γινεται να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. Μολις σου κανει νερα θυμασαι την αγαπη του?
Όπως εσύ μπορείς να ενοχλείσαι και αντιδράς επειδή μίλησε με την πρώην του ενώ δεν είστε μαζί έτσι και εκείνος μπορεί,εφόσον είναι ελεύθερος,να κάνει ό,τι θέλει.Εσύ απλά αποφασίζεις αν θα πιστέψεις α)πω σε αγαπάει και με τις άλλες ικανοποιεί τις ορμές του ή β)σε δουλεύει μπας και γυρίσεις πίσω ενώ ταυτόχρονα ψάχνει και την καβατζούλα του.
Scroll to top icon