ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2017 | 18:41

.

Και τα βάζω με τον εαυτό μου που δε μιλάω και βράζω στο ζουμί μου.Γιατί η ηλίθια έχω την απαίτηση τουλάχιστον οι δικοί μου άνθρωποι να είναι λίγο ευσυνείδητοι και να μη χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα.Δουλεύω 10 ώρα για ψίχουλα, έχω οικογένεια και άπειρες υποχρεώσεις που τρέχουν και έχω και τη μάνα μου που από τη μια μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο που αντί να κάτσω σπίτι να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να μας συντηρεί ο σύζυγος τα πέταξα στον παιδικό σταθμό. Δε μπορεί να χωνέψει πως σήμερα ένας κουτσουρεμένος μισθός δεν αρκεί να μεγαλώσεις παιδιά ούτε πως είμαι πολύ περήφανη για να ζω παρασιτικά.Εκείνη κάνει ζωάρα έχουν τη σύνταξη και εισοδήματα από ενοίκια και φυσικά μου φορτώνει με δικές τους υποχρεώσεις με τη δικαιολογία "θα σου τα δώσω αργότερα". Και φυσικά τα κάνει γαργάρα δε τα δίνει ποτέ! Αφού τα κάνει μασούρια!Είμαι πολύ συγχυσμενη κάθε μήνα κάτι μου φορτώνει και κάνει τον κινέζο! Λείπω όλη μέρα από το σπίτι μου και τα παιδιά μου για να πληρώνω δικά τους γ@μησιατικα; και να είμαι με 10€ στο πορτοφόλι και καυγάδες με τον σύζυγο;; θέλω να τσιρίζω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι γονείς! Άρχισε να της ζητάς εσύ χρήματα, πριν τελειώσει ο μήνας. Γίνε πιεστική και φορτική και μην την αφήνεις να πάρει ανάσα. Αν απευθυνθείς στον πατέρα σου; Κάθε μήνα βρες μια αιτία (μια ζημιά, ένα λογαριασμό) και ζήτα, ζήτα, ζήτα και μην ξαναδώσεις 1 €.
Scroll to top icon