ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2017 | 19:23

Ελευθερία

ποσο σκατα ειναι να μπορεις να βγαινεις μονο σε μια περιοχη;και ποσο σκατα ακομα να βγαινεις πολυ σπανια γιατι δεν εχεις φιλους;Ποσες φορες ακομα θα γινομαι ρεζιλι οταν θα με ρωτανε "θες να παμε παραλιακη" και εγω θα πρεπει να σκαρφιστω δικαιολογιες; "Α συγνωμη αν και ειμαι 17 χρονων γαιδουρα οι γονεις μου δε με αφηνουν."Αγαπητοι γονεις,εφοσον θελετε να παρω τον κωλο μου απο το κρεβατι και να βγω εξω αφηστε με να παω οπου διαολο θελω.Ευχαριστω.17.5/κοπελα
8
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεσαι να ενηλικιωθείς. Θα 'ρθει κι'αυτό. Και η παραλιακή δεν πάει πουθενά.Οι γονείς σου σίγουρα σ'εμπιστεύονται, αλλά ίσως να μην εμπιστεύονται (απόλυτα) τους φίλους σου ή τους φίλους των φίλων σου και τις συνήθειες ή τις προθέσεις τους. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για όλους αυτούς?
Ειχα το ιδιο θεμα με τους γονεις μου. Μεχρι που αρχισα να κλαιω φουλ γιατι ειχα χασει τους φιλους μου εξ αιτιας του οτι δε με αφηναν να παω οπου και για οση ωρα ηθελα, οποτε το κατανοησαν εντελει. Ωστοσο, βοηθησε και το γεγονος πως στην αρχη στις βολτες μου ερχοταν η θεια μου απο μακρια, χωρις να γνωριζουν τα παιδια οτι ειναι θεια μου, ωστε να με προσεχει. Κανε κατι αναλογο! Καλη τυχη!
προτιμω να με πανε εκεινοι παρα να εχω καποιον να με ακολουθει,του χρονου θα ειμαι ενηλικη αλλωστε..Αν δεν μαθω τωρα τον κοσμο εξω θα φοβαμαι ολη μου την ζωη!
Εσένα βρε καλή μου σε εμπιστεύονται. Τον κάθε Παντελίδη που παίρνει στροφή με 200χλμ δεν εμπιστεύονται...(Μάνα είμαι και έτσι σκέφτομαι)'Ισως αν κυκλοφορείτε με ΜΜΜ; Θεωρούνται ασφαλέστερα.
Σε καταλαβαίνω,κάνε υπομονή και σε λίγο καιρό θα μπορείς να πηγαίνεις όπου θες.Οι γονείς σου το κάνουν από ενδιαφέρον και φοβίες,αλλά δυστυχώς με τον λάθος τρόπο.
Scroll to top icon