ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2017 | 09:43

Αν δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε εξομολογήσεις για έρωτα διαβάστε και τη δική μου :p

Γνώρισα κοπέλα με μόνο σκεπτικό όχι να γαμήσω αλλά απλά να ηρεμίσω..Ήμουν σε κάτι που το θεωρώ ο ορισμός της τοξικής σχέσης χώρισα, έκανα κάτι με μια άλλη κοπέλα και τώρα γνώρισα την κοπέλα για την οποία μιλάω...Δυστυχώς την ερωτεύτηκα...Δυστυχώς άρχισα να νιώθω...Δυστυχώς γιατί;Γιατί μετά τον χωρισμό έτυχε να βρω στο φβ κοπέλα-παιδικό μου έρωτα...Είπα να μείνω για λίγο μακριά από σχέσεις και μετά να κάνω την προσπάθεια το παιδικό απωθημένο...Αλλά να που έπεσα τώρα πάνω σε αυτήν που έπεσα...Η κοπέλα (αυτή που ερωτεύτηκα τώρα) άθελα της υπονόησε ότι έχει κάνει κάτι μαλακίες στο παρελθόν...Κλασσική περίπτωση κοπέλας που έχει κάνει τσουλιές και για κάποιο λόγο θεωρεί ότι της αξίζει σοβαρή σχέση...Μερικές που θα βγείτε να πείτε τη σημασία έχει αυτό σκεφτείται πρώτα πόσες φορές χωρίς κάποιο λόγο αρχίσατε να ψάχνετε τι έχει κάνει στο παρελθόν του ο άλλος και μετά σαν αναμάρτητες που λογικά θα είστε αφού δεν θα έχετε ψάξει ποτέ υποθέτω για να μου τα χώσετε που έψαξα ρίξτε μου...(ούτε ένα κόμμα ζητώ συγγνώμη :p )Το θέμα όμως όπως καταλάβατε είναι ότι το παρελθόν της κοπέλας είναι το λιγότερο ....Την ερωτεύτηκα νιώθω πράγματα για αυτήν αλλά λίγο κάτι υστερίες που ήδη κάνει ενώ εν τα έχουμε φτιάξει λίγο ο παιδικός έρωτας δεν ξέρω που θα πάει...1-Πουστιά να αρχίσω να κάνω κάτι με τον παιδικό έρωτα και ταυτόχρονα να μην το τελειώσω με αυτήν δεν πρόκειται να κάνω...Αυτά τα κάνουμε σε αυτές που δεν αξίζουν και μπορεί στα μάτια μου να μην αξίζει για σχέση αλλά δεν είμαι αχάριστος για να μην σεβαστώ το ότι με βοηθά να ηρεμίσω και να χαλαρώσω..2-Δεν περιμένω να μου πει κάποιος τι να κάνω απλά ήθελα να εξομολογηθώ και να το βγάλω από μέσα μου..3-Συγγνώμη βγήκε πιο μεγάλο το κείμενο από ότι περίμενα :)4-Καλή επιτυχία σε Πανελλαδικές, Εξεταστική και Καλοκαιρινές Διακοπές...
6
 
 
 
 
σχόλια
Λες πως εισαι ερωτευμενος με μια κοπελα αλαλ θες να διακοψεις μαζι της για το παιδικο σου ερωτα; Ε αυτο δεν ειναι ερωτας. Ουτε λεμε πως σε ατομα που δεν αξιζουν (παντα κατα την αποψη σου) τους φερομαστε ασχημα και αν εσυ δεν αξιζεις συμφωνα με τα στανταρ καποιου αλλου τι πρεπει να κανει; Και υποτιθεται οτι με τον ανθρωπο που ειμαστε ερωτευμενοι θεωρουμε οτι του αξιζουν τα αστρα και οι ουρανοι και οχι οι χαρακτηρισμοι.
Αν πω ότι κατάλαβα πολλά πράγματα, θα σε γελάσω. Όμως λες κάτι : ότι φερόμαστε έτσι/γιουβέτσι /κοκορέτσι σε όσους αξίζουν. Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Συμπεριφερόμαστε με τον τρόπο που αξίζουμε εμείς. Τώρα λες ότι την ψιλοχρησιμοποιείς, ότι σκέφτεσαι αν είναι να κάνεις κάτι. Παράλληλα δηλώνεις ερωτευμένος με πόσες... Γενικά αχταρμάς φίλε μου. Γιατί δεν κάθεσαι τελείως μόνος ; Φέρεσαι ανώριμα και σκέφτεσαι ανάρμοστα.
Ανιάκι μου, ευχαριστώ πολύ που κατάφερες να εκφράσεις αξιοπρεπώς και ευγενικά αυτά που θα ήθελα να σχολιάσω στη συγκεκριμένη εξομολόγηση.Δεν είμαι ευγενική αυτές τις μέρες και σίγουρα οι χαρακτηρισμοί μου προς τον ανεκδιήγητο εξομολογούμενο θα ήταν κατά πολύ βαρύτεροι.Μερσί! :)
Παρακαλώ! :) (Τι σου κάνουν δέκα ώρες ύπνου! :Ρ) Αν και νομίζω ότι είναι πολύ μικρός και γι' αυτό εν μέρει δικαιολογείται το τρικυμία εν κρανίω και γι' αυτό λίγη(ή και πολλή) περισυλλογή θα τον βοηθήσει.
Αγαπάμε 10ωρους ύπνους! :)Είναι ένα ενδεχόμενο και αυτό, μην αποκλείουμε όμως ότι μπορεί να είναι και 35-40+ με αυτές τις "κατασταλαγμένες" και "προοδευτικές" απόψεις. Η ηλικία ουδόλως είναι ένδειξη ωριμότητας, παιδείας και καλλιέργειας.
Έχουμε συμφωνήσει περί τούτου σε άλλο ποστ. :) Απλά ο γενικότερος τρόπος γραφής μου έβγαλε και μια αφέλεια. Τώρα αν είναι μεγάλος είναι απλά επικίνδυνος- για τους άλλους κυρίως - σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων.
Scroll to top icon