ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2017 | 02:57

μυαλα αντρων

Ως αντρας αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι αντρες στα σχολια κραξιματος προς τις γυναικες ειμαστε πρωτοι αλλα οταν οντως καστει φαση που η κοπελα ψηνεται φοβομαστε να προτεινουμε να βγουμε για καφε.Μιλαμε δηλαδη εκει που μας παιρνει. Γι αυτο λοιπον μην γκρηνιαζουμε για τις χυλοπιτες που τρωμε οσο κουβαλαμε αυτα τα μυαλα. Αυτα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Φίλτατε, όταν η κοπέλα ψήνεται και το δείχνει, αν δεν προτείνεις καφέ το πρόβλημα το έχεις εσύ (γενικά ομιλώντας). Το θέμα είναι άλλο: πολλάκις δείχνει ότι ''ψήνεται'' για να σε απορρίψει πανηγυρικά για χίλιους δύο λόγους. Και αν σε κάποιο τύχει κάμποσες φορές να προτείνει ενώ η άλλη δείχνει ότι θέλει μα στην ουσία δεν ήθελε, είναι ό,τι το χειρότερο.
Ο Διογένης έχει δίκιο σε αυτό που αναφέρει. Δυστυχώς υπάρχουν αυτές που δεν θέλουν ουσιαστικά να κάνουν κάτι, απλά κουνάνε την ουριτσα για να δουν αν τσιμπάς.Ελλεεινό ταμάλα. Το ακόμα χειροτερο είναι ότι μακροχρόνια, συνηθίζουν αυτή την τακτική και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό, καθ'ότι έχουν μάθει απλά να ικανοποιούν το εγώ τους μέσω της απλής επιβεβαίωσης που παίρνουν από τους άνδρες.
Να ψήνεται όντως μέχρι το σημείο που θα (την) ξενερώσει(ς) είναι η μεγαλύτερη πιθανότητα. Από κει και πέρα ναι, υπάρχουν άτομα που το κάνουν απλά για το παιχνίδι και την επιβεβαίωση. 'Ομως αν δε γίνει αυτό το παιχνίδι, δε θα μάθεις ποτέ, δε θα έρθει το παραμικρό αποτέλεσμα. Οι απορρίψεις είναι μέσα στη ζωή.
Εγώ αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Όχι γενικά στις απορρίψεις, αλλά σε συγκεκριμένο τύπο απόρριψης. Και όπως προείπα, ο τύπος αυτός απόρριψης κάνει κακό κυρίως στην κοπέλα που αποζητά μόνο την επιβεβαίωση. Όλοι την αποζητούν λίγο-πολύ...άλλο αυτό και άλλο να είναι αυτοσκοπός.
Scroll to top icon