ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2017 | 21:31

Προς γυναίκες

όταν εσείς οι γυναίκες γουστάρετε κάποιον και αυτός δεν ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον που του δείχνετε είτε επειδή δεν σας γουστάρει είτε επειδή ντρέπεται τελοσπάντων για διάφορους λόγους πόσο κάνετε υπόμονή να πάρει μπρος και πότε του κουνάτε λευκό μαντήλι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν αποκρίνεται γιατι δεν σε γουσταρει,μαζευεις τα παιχνιδια σου και σ 'αλλη παραλια..αλλα αν δεν τη γουσταρεις γιατι να σ'αοασχολει ποτε θα κοψει λασπη;; αν παλι λογω συστολης δεν κανει κατι,φροντιζεις να τον ξεμπλοκαρεις και να τον περιμενεις...αλλα παλι..δεν εχει να κανει με το φυλο...ειναι τι εννοει ο καθενας οταν λεει οτι γουσταρει..
Δεν είναι θέμα φύλου όπως και πολλά άλλα που ρωτάτε μ' αυτόν τον τρόπο. Εξαρτάται από πολλά : το πόσο σου αρέσει κάποιος, πόσες φορές έχεις φάει τη ζωή σου στην αναμονή ( είτε συνηθίζεις είτε μπουχτίζεις) αν πιστεύεις ότι υπάρχει απόκριση, αν πιστεύεις ότι με την επιμονή θα υπάρχει απόκριση, το σουξέ που έχεις με το αντίθετο φύλο ή ακόμη το πόσο θες να αποφύγεις να ζήσεις πράγματα ( ένας μονόπλευρος έρωτας λόγου χάρη είναι ταμάμ).
Scroll to top icon