ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2017 | 11:10

νιωθω

τοσο χαλια.Νιωθω αχρηστη.Διαβαζα ολο το χρονο και παω να δωσω εκθεση και βλεπω μπροστα μου την επιστημη.Αγχωθηκα.Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει.Δεν εχω γραψει καλα.Την αθηνα την βλεπω να απομακρυνεται.Μου ερχεται να μην δωσω τα αλλα να πεω του χρονου
4
 
 
 
 
σχόλια
Έλεος!1)Σιγά το θέμα.2)Στην έκθεση οτι κι αν σου πέσει μετράει το "πως" γράφεις. Δεν βρήκες 4 ιδέες (1 για κάθε παράγραφο) να τις αποτυπώσεις στο χαρτί?3)Μπορεί και να έχεις πάει καλά.4)ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑ να ταΐζεις τα σουβλατζίδικα και τις ταβέρνες. Φύγε για το εξωτερικό. Τα ίδια λεφτά θα σου βγουν και θα βρεις και δουλειά μετά από 3-4 χρόνια αν είσαι σοβαρό άτομο.
Προσπαθησε να μην σε επηρεαζει το οτι μπορει να μην εγραψες πολυ καλα σε ενα μαθημα. Χαλαρωσε διαβασε για τα αλλα και οτι κανεις. Να πας να δωσεις και τα αλλα. Τουλαχιστον θα ξερεις οτι προσπαθησες.
Στο πρωτο μαθημα εκθεσης παντα ολοι αγχώνονται οταν πηγα εδωσα θολωσα κ έγραφα οτι μου κατέβαινε, ομως δεν το αφησα να με επηρεάσει, προετοιμαστηκα γερα για τα επόμενα κ εγραψα καλύτερα ;) ετοιμασου για τα επόμενα μπορεις!!
Scroll to top icon